Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Elitele se concentrau pe Sibiu şi amărâţii, semi-analfabeţii se întâlneau la Iaşi (VIDEO)

Radu Banciu: Elitele se concentrau pe Sibiu şi amărâţii, semi-analfabeţii se întâlneau la Iaşi (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 09 Mai 2019, 23:51
Foto: captură B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediţia de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu, diferenţele între summit-ul de la Sibiu şi mitingul PSD de la Iaşi. 

"Deci aceste divergenţe, să nu ne alarmăm mai mult decât este cazul, specifice politicii oriunde în lume şi cu atât mai mult cu cât ne aşteaptă un set de alegeri. Mă refer la faptul că nu se vorbeşte pe aceeaşi limbă între Sibiu şi Iaşi. La Iaşi, mitingul PSD a fost un miting al oamenilor săraci, al oamenilor dezmoşteniţi, al prostimii în general din România. Elitele se concentrau pe Sibiu şi amărâţii, semi-analfabeţii se întâlneau la Iaşi.

Nici nu trebuia să fie o armonie între cele două discursuri întrucât în politică nimeni nu se înţelege cu nimeni. Nu sunt prietenii în politică şi, evident, între stânga şi dreapta e un joc de-a şoarecele şi pisica. Ele nu se pot înţelege mai ales că miza este să mai prostească odată pe români, şi pe europeni în mod general, odată cu aceste alegeri europarlamentare", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Iasi,   Sibiu,   PSD
 
 
 
Loading...