Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre felul greoi în care Tudorel Toader se ocupă de extrădarea lui Sebastian Ghiţă: "Să ne luăm adio vreodată de la recuperarea lui" (VIDEO)

Radu Banciu, despre felul greoi în care Tudorel Toader se ocupă de extrădarea lui Sebastian Ghiţă: "Să ne luăm adio vreodată de la recuperarea lui" (VIDEO)

Un articol de: - 28 Mar 2018, 23:52
Radu Banciu, despre felul greoi în care Tudorel Toader se ocupă de extrădarea lui Sebastian Ghiţă: "Să ne luăm adio vreodată de la recuperarea lui" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu felul greoi în care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, gestionează procedura de extrădare a lui Sebastian Ghiţă din Serbia.

"Ne ducem cu gândul la foile alea care s-au pierdut între Bucureşti şi Belgrad, ministrul Justiţiei pasându-şi responsabilităţile în ultima perioadă. Ceva grotesc, de domeniul irealului! Aşa ceva nu se putea întâmpla decât pe vremea diligenţelor. 

În fine, faxul lui Tudorel Toader probabil nu mai funcţionează. Trebuia să ştie domnul ministru că era faxului, dacă avea măcar jumătate de unghie în modernitate trebuie să ştie că faxul nu mai este astăzi un reper. Sunt alte metode prin care poţi să trimiţi.

Ei au spus că au trimis cu porumbei, au trimis cu delfini, au trimis cu curierul rapid, au trimis cu toate mijloacele care există pe pământ dar până la Belgrad e cale lungă, documentele nu au mai ajuns niciodată. Deci să ne luăm adio vreodată de la recuperarea lui Sebastian Ghiţă", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Tudorel Toader ,   Sebastian Ghita