Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: E clar că proştii au pus mâna pe ţară definitiv. Am ajuns mai rău decât în vremea lui Ceauşescu (VIDEO)

Radu Banciu: E clar că proştii au pus mâna pe ţară definitiv. Am ajuns mai rău decât în vremea lui Ceauşescu (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 02 Aug 2018, 23:52
Radu Banciu: E clar că proştii au pus mâna pe ţară definitiv. Am ajuns mai rău decât în vremea lui Ceauşescu (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu gafele repetate pe care le fac membrii Guvernului României.

"Ăsta e Valetin Popa! Să vă daţi seama pe ce criterii ajunge un cetăţean în România ministru al Învăţământului. E clar că proştii au pus mâna pe ţară definitiv. E clar că ne merităm soarta. Am ajuns mai rău decât în vremea lui Ceauşescu. 

Întradevăr, erau prigoniţi intelectualii şi atunci, dar măcar atunci exista un scop nobil, şi anume cel de al prosti cu intenţie toată ţară întocmai ca să nu ajungă să îi dea în cap clanului Ceauşescu. Şi în toate ţările comuniste se făcea la fel. Ăla era drumul evident al comunismului spre neprihănire, spre victoria finală, ei trebuia să îi dea la o parte cu orice mijloace pe cei care gândeau.

Dar astăzi ne-am făcut-o cu mâna noastră, nu era obligatoriu să votăm PSD, puteam să îl votăm pe Mihail Neamţu sau să îl facem preşedintele României pe MRU. Dau numele astea pentru că au fost totuşi 2 aristocraţi în politica românească chiar dacă au eşuat lamentabil. Dar din alte motive, nu pentru că erau idioţi sau analfabeţi funcţionali. Însă lumea a râs de ei şi a aruncat cu pietre după ei, cu bolovani, cu ouă, cu roşii şi azi îl avem pe Petrică Daea după care nu aruncă nimeni. Deci o ţară de analfebeţi, de mitocani, de mojici, asta e România de astăzi!", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu