Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Preşedintele este de formă, iar lui Klaus Iohannis i se potriveşte mănuşă că el nu poate face mai mult (VIDEO)

Radu Banciu: Preşedintele este de formă, iar lui Klaus Iohannis i se potriveşte mănuşă că el nu poate face mai mult (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 25 Iun 2018, 08:37
Radu Banciu: Preşedintele este de formă, iar lui Klaus Iohannis i se potriveşte mănuşă că el nu poate face mai mult (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind candidatura pentru un al doilea mandat de preşedinte în alegerile de la finalul lui 2019.

"La noi, după cum ştiţi, preşedintele în exerciţiu Klaus Werner Iohannis şi-a sărbătorit în acest weeekend ziua de naştere la Sibiu, dar nu contează cât a împlinit, e destul de în vârstă. Ei bine, la 40 de la terminarea Licelui Samuel von Brukenthal la Sibiu, el s-a prezentat acolo (...) şi a anunţat că va candida cu fermitate pentru un al doilea mandat.(...)

Eu aş vrea să spun doar atât: că nu era chiar atât de sigur că Iohannis va candida pentru un al doilea mandat întrucât avea un loc călduţ, cel puţin aşa se zvonea, la Consiliul Europei şi un mandat de 5 ani nu e puţit. Dar el a văzut că nu are mult de lucru, că nu îţi pune mari probleme această funcţie. Reprezentarea internaţională el nu o face cu carnetul de note în faţa noastră. Deci noi nu ştim cum se prezintă el în exterior. Pe lângă asta funcţia de preşedinte a devenit una simbolică în România, mai ales în condiţiile în care PSD este ca o acvilă, un vultur hrăbăreţ care încearcă să acepareze tot. Preşedintele este de formă, iar lui Klaus Iohannis i se potriveşte mănuşă că el nu poate face mai mult. Ce mă zgărie pe creier este toleranţa mămăligarilor români care aleg iar răul mai mic", a afirmat Klaus Iohannis.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Klaus Iohannis