Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Klaus Iohannis continuă să citească motivarea CCR ca o femeie după ce își cumpără o mașină de spălat (VIDEO)

Radu Banciu: Klaus Iohannis continuă să citească motivarea CCR ca o femeie după ce își cumpără o mașină de spălat (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 19 Iun 2018, 23:52
Radu Banciu: Klaus Iohannis continuă să citească motivarea CCR ca o femeie după ce își cumpără o mașină de spălat (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu întârzierea președintelui Klaus Iohannis de a anunța decizia privind revocarea lui Kovesi în contextul în care a anunțat că "va citit motivarea până o va înțelege".

"În actualitatea internă politica românească nu s-a întâmplat aproape nimic. Vreau să vă spun că președintele țării continue să citească. El a primit atunci ditamai maldărul de documente, i-a venit vraful lor de dovezi și exact ca atunci când îți cumperi o mașină de spălat din Obor și îți termenul de garanație, îți dă prospectul, își dă contractul, primești o grămada de hârtii care nu își folosesc la nimic. Tu nu ai decât un singur vis să te duci să o bagi în priză să funcționeze.

Dar dacă te-ai apuca acasă, sunt unele femei care pentru că nu au cuvinte încrucișate la dispoziție sau au uitat să tricoteze, când mașina își face treaba, citesc maldărul ăla de hârtii primit. Tot 130 de pagini trebuie să fie și într-un contract pentru o mașină de spălat cum este și la Cotroceni acest megadocument de unde reiese imperativ că șeful statului ar trebui să o demită pe Kovesi din fruntea de procuror-șef DNA.

Dar omul ne-a spus foarte clar că el va citi în ritmul lui. Nu trebuie să îl grăbim. Asta poate să dureze până la toamnă, dar nu până în luna noiembrie. El a spus-o! Dar poate să dureze până în septembrie. Până atunci acest Lance Armstrong de Cotroceni va termina de citit. Acum nu înseamnă că după ce va termina de citit va fi și înțeles ceva. Poată să nu fi înțeles și să reia lectura", a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Klaus Iohannis