Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre judecătoarea Mariana Moncea, care nu reuşeste de 7 ani să rezolve insolvenţa Realitatea TV: "A rămas cu ruşinea întreagă!" (VIDEO)

Radu Banciu, despre judecătoarea Mariana Moncea, care nu reuşeste de 7 ani să rezolve insolvenţa Realitatea TV: "A rămas cu ruşinea întreagă!" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 11 Iul 2018, 23:51
Radu Banciu, despre judecătoarea Mariana Moncea, care nu reuşeste de 7 ani să rezolve insolvenţa Realitatea TV: "A rămas cu ruşinea întreagă!" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia CSM de a respinge solicitarea judecătoarei Mariana Moncea, magistratul care de 7 ani nu poate rezolva dosarul de insolvenţă Realitatea Media, privind apărarea reputaţiei.

"Ştirea zilei, după părerea noastră, este că judecătoarea insolvenţei Realitatea TV, doamna Mariana Moncea, nu a reuşit până la urmă să obţină câştig de cauză în acest ciudat proces. În plenul CSM, s-a respins solicitarea acestei judecătoare. Ea încerca să îşi apere reputaţia după ce a fost atacată în mai multe rânduri pentru că nu a reuşit să dea un verdict în dosarul Realitatea Media, acest trust fiind în insolvenţă de 7 ani.

Judecătoarea Mariana Moncea, acuzată în mai multe emisiuni tv, chiar şi de către Sorina Matei, cum că ar fi tergiversat luarea unei decizii. Evident, dacă timp de 7 ani nu dai un verdict, încep criticile la adresa ta. Atacată şi de Elan Schwartzenberg pe B1TV, acesta dând la un moment dat un interviu. 

S-a adus în discuţie că magistratul ar fi primit suma de aproximativ 200.000 de euro ca magistratul să favorizeze gruparea Maricel Păcuraru- Cozmin Guşă - Rareş Bogdan, potrivit unui document din dosarul procurorilor.

Astăzi, însă, verdictul CSM a fost sans appel. Trei membri CSM au votat în favoarea cererii judecătoarei, 14 împotrivă. Ăsta e scor de polo, 14 la 3. Judecătoarea rămâne cu onoarea neapărată. A rămas cu ruşinea întreagă!", a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Mariana Moncea