Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre mitingul PSD: Chiar așa mândrie e să o ai pe doamna Dăncilă? (VIDEO)

Radu Banciu, despre mitingul PSD: Chiar așa mândrie e să o ai pe doamna Dăncilă? (VIDEO)

Un articol de: - 28 Mai 2018, 23:51
Radu Banciu, despre mitingul PSD: Chiar așa mândrie e să o ai pe doamna Dăncilă? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu decizia PSD de a organiza un miting de susținere a premierului Viorica Dăncilă.

"Vom avea așadar zilele viitoare, că mai este până pe 9 iunie, timp să ne gândim, să ne frecăm mâinile, unii de bucurie alții de disperare, că mitingul de susținere a doamnei V.V. Dăncilă va exista. Este un lucru mare acesta, înseamnă că PSD are o traumă întrucât organizează ceva care nu era pe foaie de parcurs, nu era o dată fixată pe calendar și nici nu cred că face parte din programul de guvernare, dar în orice caz e binevenit să știm că doamna Dăncilă este sprijinită din interior exact cât era mai mare nevoie de asta.

Trebuie să recunoașteți este un miting de susținere ca pe vremuri și ca pe vremurile de astăzi că în Coreea de Nord astfel de mitinguri se organizează frecvent. Mitinguri în care cine bine plasat dar prost văzut este susținut de cei care au nevoie de ei. Va fi un miting probabil tot din ăsta cu autobuze, cu microbuze, cu oprit circulație, cu haos în trafic, chiar dacă va avea loc într-o zi sâmbătă. 

Singura întrebare legitimă aici, dar care și-a găsit răspuns: mai apucă doamna Dăncilă data de 9 iunie? Iată că dă semne că da, sau poate că știu cei din PSD mai multe ca noi. Deci există posibilitatea ca ca doamna Dăncilă să mai fie premier. Putea să fie și un miting de pomenire, de veșnică pomenire chiar, doamna Dăncilă să fie condusă pe ultimul drum politic. (...) 

Dar ei oare nu știu pe cine au numit? Chiar așa mândrie e să o ai pe doamna Dăncilă? Oare nu era mai bine să spui mai aveți până pe 9 iunie să așteptați că după o dăm afară. Și să aduceți pe cineva care să o facă uitată repede pe doamna Dăncilă și să uităm de ea", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   PSD,   Viorica Dancila