Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, către Marian Oprișan: "Nici în pânzele nu o să îți justifici averea" (VIDEO)

Radu Banciu, către Marian Oprișan: "Nici în pânzele nu o să îți justifici averea" (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 20 Iun 2019, 23:42
Radu Banciu, către Marian Oprișan: "Nici în pânzele nu o să îți justifici averea" (VIDEO) Foto: captură B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu, supărarea lui Marian Oprișan pentru că trebuie să își declare averea în transparență publică.

"Interesantă declarația lui Marian Oprișan, tocmai ieri-alaltăieri vorbeam despre transparența în politică, ei bine lui Marian Oprișan i-a cășunat pe directivele europene, și anume acelea ca omul politic să își declare transparența pe curat. Adică imediat cum ajunge într-o funcție, așa cum e normal, el trebuie să își declare averea.

Ce credeți că spune Marian Oprișan ca un PSD-ist adevărat, el care nu a făcut nimic altceva decât a agonisit? Marian Oprișan nu a creionat nimic, nu a inventat nimic, nu a modificat destinele României, însă și-a sporit averea în mod constant. El spune așa că nu e de acord cu transparența pentru că noi suntem politicieni și dacă ne publicăm averea ne calcă hoții. Interesantă teorie, nu ne gândisem la ea. Asta cu călcatul hoților, deși hoții nu prea au de ce să te calce pe mata nea Oprișane pentru că hoții sunt ca tine. Corb la corb nu prea își scoate ochiul. Mai degrabă, hoții ne-ar călca pe noi nu pe tine. Sigur, tu ai avere mai mare, nejusticată, și aș spune nejustificabilă. Nici în pânzele nu o să îți justifici averea. Mă îndoiesc că se mediatizează judecata de apoi că nu prea am avut imagini nici măcar pe Facebook. Dacă am avea transmisiune directă de acolo ar merita să mai trăim puțin. Mă tem că nu vei putea să justifici mai nimic, poate hainele de pe tine, dar nu mai mult", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Marian Oprisan