Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre evenimentele din Franţa: "Scene pe care nu mi le-am imaginat niciodată că pot fi atribuite Europei" (VIDEO)

Radu Banciu, despre evenimentele din Franţa: "Scene pe care nu mi le-am imaginat niciodată că pot fi atribuite Europei" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Dec 2018, 09:22
Radu Banciu, despre evenimentele din Franţa: "Scene pe care nu mi le-am imaginat niciodată că pot fi atribuite Europei" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu violenţele de la protestul din weekend din Paris.

"Aţi văzut scenele de Far West, absolut teribile din capitala Franţei din acest weekend, record din istoria Franţei pentru o manifestaţie, record arestări, persoane care vor face 10 ani de puşcărie. Au fost arestate în Franţa în acest weekend zeci de mii de persoane şi acestea vor ajunge după gratii cât mai repede, probabil încă de săptămânile viitoare. 

Scene pe care nu mi le-am imaginat niciodată că pot fi atribuite Europei. Am văzut vandali din ăştia veniţi din suburbiile Franţei, oamenii needucaţi, oameni care nu aveau nicio legătură cu revolta socială declanşată de veste galbene fluorsecente.

În general, imigraţia asta masivă care a jugulat Franţa în ultimii 30 ani şi care luau la rând magazinele aşa cum nu am mai văzut decât în rândul epidemiilor din America Centrală sau din Africa de Vest. Vandalizau vitrinele cu bolovani, cu extintoare, cu tot ce avea la îndemnână. Intrau şi luau de acolo tot ce voiau", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Franta\