Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după referendum: "Nimeni nu mai crede în această ticăloşie aflată în fruntea Bisericii Ortodoxe Române" (VIDEO)

Radu Banciu, după referendum: "Nimeni nu mai crede în această ticăloşie aflată în fruntea Bisericii Ortodoxe Române" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 08 Oct 2018, 08:59
Radu Banciu, după referendum: "Nimeni nu mai crede în această ticăloşie aflată în fruntea Bisericii Ortodoxe Române" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu înfrângerea uriaşă suferită de Biserica Ortodoxă Română prin boicotul de la referendumul pentru familia tradiţională.

"Acestea sunt cifrele brute, nete, după această ticăloşie care, iată, iese pe dos pentru toată lumea, mai puţin pentru cetăţeanul român în faţa căruia e bine să ne scoatem pălăria. Un rezultat care dă peste bot tuturor noţiunilor pe care le ştiam despre manipulare, despre politică, despre implicarea politicului în faţa cetăţeanului şi, bineînţeles dă o palmă BOR, aceasta fiind în feudalismul timpuriu după cum şi spuneam zilele trecute.Iată că lucrurile sunt confirmate la vot sau mai degrabă de cei care nu s-au deplasat trăgând o palmă şi un semnal de alarmă societăţii româneşti. 

35 de milioane de euro aruncaţi pe apa sâmbătei, PSD evident purtând vina cea mai mare pentru că oricum ar fi el şi-ar fi atribuit succesul unui astfel de referendum după ce s-au strâns 3 milioane de semnături de aderare pentru aşa ceva, care până la urmă se regăsesc în votul cetăţeanului, 3.7 milioane de oameni au fost la vot. El era condus, dirijat de partidul aflat la putere. S-a văzut şi din indicaţiile pe care liderii partidului le-au dat în aceste zile, în special Liviu Dragnea sau primul-ministru Viorica Dăncilă, oameni care s-au dus la vot cu noaptea în cap şi au îndemnat familiile să voteze pentru reuşita acestui referendum. (...)

Biserica, iată, nu mai are niciun cuvânt de spus. Aici este mare schisma pe care acest referendum o oferă. Iată că Biserica nu mai are putere asupra omului. Şi nu neapărat ideea de religie pentru că sunt convins că omul este la fel de apropriat de cele sfinte ca şi până acum, preoţii, pochii cum le spunem noi, şi-au dat în sfârşit arama pe faţă. Nimeni nu mai crede în această ticăloşie aflată în fruntea Bisericii Ortodoxe Române şi în general preoţii bucată cu bucată au fost învinşi în acest weekend de oamenii care nu mai au încredere în metehnele lor, în modul acestora de a se comporta. Sunt convins că ei au dus în faliment Biserica Ortodoxă. Este falimentul statutar, spiritual al aceste bisericii pentru că odată cu aceste lepădături oamenii s-au îndepărtat", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.