Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Eşti un popupulist analfabet dacă te duci şi ceri referendum pentru o familie tradiţională!" (VIDEO)

Radu Banciu: "Eşti un popupulist analfabet dacă te duci şi ceri referendum pentru o familie tradiţională!" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 11 Sep 2018, 23:53
Radu Banciu: "Eşti un popupulist analfabet dacă te duci şi ceri referendum pentru o familie tradiţională!" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de marţi seară a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Parlamentului de convocare a unui referendum pentru familia tradiţională şi felul în care aleşii PSD au militat în favoarea modificării Constituţiei.

"Aceştia sunt oamenii noştri politici în secolul XXI! Aici e vorba de o îngrădire, nu e vorba de nicio libertate, nu e vorba de nicio democraţie, bă tâmpiţilor! Asta cu bărbatul şi cu femeia e oarecum logică, nu trebuie să o legifereze Parlamentul României. Un bărbat şi o femeie dacă se înţeleg, dacă au o oarecare chimie, vor reuşi ei, până la urmă, să se pună de acord, nu au nevoie de legislaţie. (...)

Eu cred că nu este la nivelul unui Parlament sau a unui simplu om politic conducător să stablilească această bazaconie. Dacă doi bărbaţi vor să îşi unească destinele sau 13 muieri vor să locuiască împreună de ce nu ar fi voie domnul Şerban Nicolae? Că dumneavoastră sunteţi un incult? Sau dumneavoastră domnul Titus Corlăţean? Nu dumneavoastă ne daţi legile păcatului şi teorile despre lucrurile astea că sunteţi nişte habarnişti. Dacă oamenii vor să traiască aşa, nu suntem o ţară democratică, nu vă mândriţi cu asta? Cum adică poţi să îi impui tu unui cetăţean în 2018 în Uniunea Europeană să nu trăiască în casă cu cine vrea el!

Ce dacă o femeie vrea să trăiască cu o femeie? Eşti un popupulist analfabet dacă te duci şi ceri referendum pentru o familie tradiţională! Care familie tradiţională, bă? Aia că şeful statului, nu şeful de facto, şeful real trăieşte cu una cu 30 de ani mai tânără decât el. Astea sunt familiile tradiţionale din România?", a comentat Radu Banciu.
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu