Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu te poţi atinge de miniştrii care nu îşi fac treaba, dar care sunt sub girul cumătrului Liviu Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu: Nu te poţi atinge de miniştrii care nu îşi fac treaba, dar care sunt sub girul cumătrului Liviu Dragnea (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Sep 2018, 23:51
Radu Banciu: Nu te poţi atinge de miniştrii care nu îşi fac treaba, dar care sunt sub girul cumătrului Liviu Dragnea (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitoarea remaniere guvernamentală, precizând că în ciuda faptului că unii miniştri nu îşi fac treaba, aceştia nu vor fi schimbaţi pentru că sunt apropiaţi de Liviu Dragnea.

"100.000 de animale au pierit în România, dar asta nu îl pune în pericol sub nicio formă pe Petrică Daea, fantomaticul şi impostorul ministru al Agriculturii. Acest este de neatins în guvernul chapotat de Nicolae Dragnea, de Liviu Nicolae Dragnea, dar parcă nea Nicu ne vine mai des să îi spunem. 

O să fie nişte remanieri, o să vorbim despre ele, dar în orice caz nu te poţi atinge de miniştrii care nu îşi fac treaba, dar care sunt sub girul cumătrului Liviu Dragnea.

În rest, vor cădea nişte capete şi vom vedea că ele sunt justificate, până la urmă, pentru că între atâţia habarnişti este firesc ca la un moment dat să mai existe şi evaluări negative", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Liviu Dragnea