Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre șpaga primită de Zgonea: "E povestea tuturor oamenilor politici. Ajungi într-o funcție atât de mare încât plesnește funcția pe tine și nu mai știi ce să faci" (VIDEO)

Radu Banciu, despre șpaga primită de Zgonea: "E povestea tuturor oamenilor politici. Ajungi într-o funcție atât de mare încât plesnește funcția pe tine și nu mai știi ce să faci" (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 12 Sep 2019, 23:50
Radu Banciu, despre șpaga primită de Zgonea: "E povestea tuturor oamenilor politici. Ajungi într-o funcție atât de mare încât plesnește funcția pe tine și nu mai știi ce să faci" (VIDEO) Foto: captură B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi seară a emisiunea Lumea lui Banciu cum a ajuns Valeriu Zgonea să fie judecat într-un dosar în care este acuzat de primirea unei șpăgi de circa 60.000 de lei.

"Fostul președinte al Camerei Deputaților este judecat pentru o  infracțiune de trafic de influență. O sumă totuși absolut jenantă pentru un asemenea personaj. I se reproșează că a luat o șpăguță de 60.000 de lei. Să vă spun pe scurt povestea. E povestea tuturor oamenilor politici. Ajungi într-o funcție foarte mare, la un moment dat atât de mare încât plesnește funcția pe tine și nu mai știi ce să faci. Tu pleci de la zero, Zgonea a plecat de la zero, era un nimeni absolut în societate, se născuse într-o lume greșită, într-un secol greșit, nu avea absolut niciun viitor. A ajuns în această poziție pentru că este o lume sucită, mizerabilă și lucrurile se pot exact invers decât ar trebui.

El a ajuns acolo, ce să facă, știa că nu e bătut în cuie pentru veșnicie. La un moment dat avea și el telefonul deschis ca orice om politic de vază, a sunat unul, prieten de-al lui, Dobrică Dumitru, consilier județean care vorbește despre asta, și ne spune că domnul Zgonea a primit de la domnul Dobrică folosea necunevenite în sumă totală de 62.143 de lei reprezentând contravaloarea unor servicii de turism și cheltuieli legate de construirea unei case de vacanță în județul Covasna.

Ideea este că era o șpagă. Omul a intervenit sau urma să intervină prin relații pe care se presupunea că le are prin asemenea funcție, exact ca și în cazul lui Dragnea. Este frustrant pentru noi ca și contribuabili să vedem că procurorii din această țară nu reușesc să găsească nimic pentru acești infractori decât astfel de găinării. Și atunci, normal că aștia sunt cu gura mare.", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Valeriu Zgonea