Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre vacanța lui Adrian Năstase în Vietnam: “O mocăciune tipic românească” (VIDEO)

Radu Banciu, despre vacanța lui Adrian Năstase în Vietnam: “O mocăciune tipic românească” (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 27 Dec 2018, 23:51
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu vacanța petrecută în Vietnam de Adrian Năstase, alături de toată familia sa.

“Firul roșu care ne va călăuzi în această emisiune este vizita în Vietnamul socialist al fostului pușcăriaș, nomenclaturist, tovarășul Adrian Năstase. Acesta a plecat cu o mocăciune în stilul său în Vietnam să își petreacă vacanța de iarnă într-o țară care are 5 fusuri orare peste România. (...)

O vizită care, ca orice mocăciune tipic românească, nu se întâmplă într-o persoană sau două, Adrian Năstase și-a luat tot familionul, că și așa nu dă de la el. Șapte persoane au făcut această deplasare lungă ca mai multe zile de post până în Vietnam. (…)

Ăsta e clanul Năstase, ei au descins la Hanoi, în nordul Vietnamului, iar apoi au făcut o călătorie, așa cum ne-a fost nouă frică și ar trebui să le fie și lor, pe insula Phu Quoc, una dintre multe insule pe care le are Vietnamul”, a afirmat Radu Banciu.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00.
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Adrian Nastase
 
 
 
Loading...