Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dăncilă pretinde că vorbeşte engleză şi franceză, dar în faţa Papei nu a cutezat să spună două vorbe (VIDEO)

Radu Banciu: Dăncilă pretinde că vorbeşte engleză şi franceză, dar în faţa Papei nu a cutezat să spună două vorbe (VIDEO)

Un articol de: - 14 Mai 2018, 09:26
Radu Banciu: Dăncilă pretinde că vorbeşte engleză şi franceză, dar în faţa Papei nu a cutezat să spună două vorbe (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu vizita efectuată de premierul Dăncilă la Vatican. Acesta a remarcat că deşi Dăncilă se laudă că vorbeşte bine engleză şi foarte bine franceză, în faţa Papei Francisc a ales limba română.

"Doamna Dăncilă pretinde că vorbeşte bine limba engleză şi foarte bine limba franceză, dar nu a cutezat să îi spună în franceză două vorbe Papei de la Roma în recenta intervenţie de 24 de minute de la Vatican, în care se pare că s-a făcut de râs.

Dar măcar arată bine! Arată într-adevăr îmbrăcată în negru ca o călugăriţă din aia de pe vremuri sau din filmele de mare densitate. Asta este doamna Dăncilă, Dumnezeu ştie cum a ajuns ea la Vatican pentru că vizita nu a fost mediatizată în România, nu ştiu ce făcea Nelu Barbu, probabil era cu porumbeii lui. 

Un Papă care vorbeşte cursiv şi în mod curent 5 limbi străine. Ei bine, doamna Dăncilă i s-a adresat cu 'Sfinţia Voastră' în limba română. După care aducându-i nişti mici cadouri, nişte seminţe de castravete probabil de pe vremea lui Constantin Tănase, iar fi spus tot în româneşte că aceste cadouri îi vor fi de folos şi îl vor ajuta să îşi petreacă dimineţile mai uşor. Tot în română deşi în CV-ul doamnei apare engleza bine şi franceza foarte bine", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Viorica Dancila