Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu faci niciun bine României că te duci să votezi (VIDEO)

Radu Banciu: Nu faci niciun bine României că te duci să votezi (VIDEO)

Un articol de: - 23 Apr 2018, 08:54
Radu Banciu: Nu faci niciun bine României că te duci să votezi (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu planul lui Liviu Dragnea de a întocmit o comisie condusă de el pentru a decide evoluţia României până în 2040.

"O veste extraordinară, chiar dacă unii o contestă, eu mă bucur, sper să fie aşa. Viitorul României până 2040 va fi stabilit de Liviu Dragnea. Să ne ajute Dumnezeu să se întâmple. I-am auzit pe unii mai devreme spunând că poporul l-a ales, aşa este. Dar ce credeţi că dacă îl aleg pe Ludovic Orban, spunem că se plictisesc pe PSD, cum este probabil şi îl aleg pe Ludovic Orban că e liderul opoziţiei acum. L-aţi văzut, are o slujbă fictivă prin Mureş, patru ore pe zi 10.000 de lei pe lună fără să fac nimic. (...)

Deci ăsta e liderul opoziţiei. Ce poţi să îi reproşezi românului că îl va vota pe Ludovic Orban când Dragnea o să ne butuci ca nea Nicu, o să raţionalizeze şi spaghettele. Atunci o să ne ducem şi o să votăm cu opoziţia şi o să vină Ludovic Orban şi o să ne spună că îmi pare rău dar m-aţi votat şi o să fac proiectul pentru ţară până în 2075, Dragnea voia doar până în 2040. De unde dracu să ştii lucrurile astea? Nu poţi spune că am votat sau nu am votat. Nu te ajută nici una nici ailalta. Poţi să rămâi doar cu conştiinţa curată, adică să nu îi agreezi niciodată pe oamenii ăştia. Nu faci niciun bine României că te duci să votezi", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Liviu Dragnea,   Ludovic Orban