Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Băsescu și Udrea, uniți de Psalmul 22. Radu Banciu: Pe cine păcăliți? Ori mergi pe calea Domnului, ori faci politică? (VIDEO)

Băsescu și Udrea, uniți de Psalmul 22. Radu Banciu: Pe cine păcăliți? Ori mergi pe calea Domnului, ori faci politică? (VIDEO)

Un articol de: - 30 Sep 2016, 11:53
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în emisiunea de joi seară despre noul trend din politica românească – pioșenia. Cărți de rugăciuni citite pe nerăsuflate în Parlament ori de câte ori DNA cere arestarea vreunul ales, cursuri de teologie și postarea pe Facebook a tuturor posturilor și sființilor din calendarul ortodox.

„Pe cine mințiți?”, întreabă Banciu, înverșunat de faptul că politicienii “ne iau de proști”, făcând referire în special la Udrea și Băsescu.

Băsescu și Udrea, uniți de Psalmul 22. Radu Banciu: Pe cine păcăliți? Ori mergi pe calea Domnului ori faci politică?

Fostul președinte Traian Băsescu umblă cu Psalmii după el. Elena Udrea în loc să-I pună un sandwich sau să-I trimită o brățărică care să-I poarte noroc, i-a pus în geantă Psalmul 22.

Nea Traian îl poartă după el și îl citește în fiecare zi.

Politica a luat-o razna.

Vă reamintesc, Udrea a fost admisă cu media 8.20 la Masterul de Consiliere Pastorală al Facultății de Teologie de la Cluj-Napoca.

Domne, stă la cămin, să știți. A intrat la buget. Au fost 4 locuri, mai greu ca pe vremea lui Ceaușescu.

Chiar mă gândeam cu o nostralgie de nedescris “dacă s-ar așeza pe unul dintre paturile de cămin pe care le-am umplut și eu la un moment dat”. Am stat în multe paturi de cămin la Universitatea Babeș-Bolyai și bănuiesc că nu s-au schimbat. N-au trecut decât 25 de ani de atunci.

Cum e să vină Udrea și să stea în locul tău? Probabil că peste ani și ani căminele studențești clujene vor avea câte o tăbliță la intrare unde se va preciza “Aici a dormit Elena Udrea”. Cum vedem astăzi prin București “Aici a stat Geo Bogza, Tudor Arghezi”, aici a compus nu știu cine…

Mi se pare puțin exagerat. Sigur că noi suntem luați de proști. Toți politicienii ne iau de proști. Cred că și Udrea.

Udrea a fost la unul dintre cele mai impozante hoteluri din Paris, în vremurile bune. Acum o să-mi spună că în Cluj merge să stea la un cămin studențesc. Acum ce vrea să ne demonstreze? Că a sărăcit? Cine te crede?

Dacă stătea la un hotel de 4 stele în Cluj esre mai relevant. Oricum ea nu va face această facultate decât așa..în numele Domnului, cum o da Dumnezeu.

Ea vorbește la tv tot despre politică. Păi, ori mergi pe calea Domnului ori faci politică?

Pe cine păcăliți?”, a spus Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Udrea,   Basescu,   religie,   politica
 
Loading...