Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Cum a comentat Radu Banciu cazarea găsită de Dan Negru în Mamaia, cu 965 de euro pe noapte (VIDEO)

Cum a comentat Radu Banciu cazarea găsită de Dan Negru în Mamaia, cu 965 de euro pe noapte (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 22 Mai 2020, 00:07
Cum a comentat Radu Banciu cazarea găsită de Dan Negru în Mamaia, cu 965 de euro pe noapte (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, faptul că Dan Negru că a găsit, în Mamaia, o cazare de 965 de euro pe noapte. Vestea vine în contextul în care turismul românesc este tot mai aproape de redeschidere. Chiar și așa, spune jurnalistul, „hotelierii noștri trebuie să își mai revizuiască planurile” la nivel de ofertă.
 

Radu Banciu, despre cazarea găsită de Dan Negru în Mamaia

 

„O perioadă, să-i spunem, critică pentru umanitate, însă excepțională urmează să devină pentru noi. Fără niciun fel de ironie, toate știrile din această seară sunt, practic, pozitive. N-am făcut niciun efort pentru asta. În primul rând se redeschide turismul românesc, începând cu 1, 2 iunie, nici nu mai contează, 1 iunie e oricum zi liberă la noi. Hai să zicem, marți, 2 iunie, se deschide sezonul turistic. Colegii noștri deja și-au făcut rezervări, sigur, într-o primă fază mai aproape de casă decât de emisfera sudică. De exemplu, amicul Dan Negru, considerat cel mai zgârcit dintre jurnaliștii europeni, a făcut și el o simulare de cazare, unde credeți, la Mamaia. A fost o intenție fericită, întrucât se deschide într-adevăr sezonul și la Mamaia, care este buricul târgului pe litoralul românesc. A încercat domnul Negru să își ia o cazare în jurul datei de 5 iunie, ca să nu aibă problema asta pe care am avut-o eu la frizerii, că nu găseai loc în primele 25 de zile”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.
 

Cu 965 de euro petreci câteva zile în Franța sau Portugalia, spune jurnalistul

 

Radu Banciu a explicat că, la un astfel de preț, un turist ar putea petrece la fel de bine câteva zile, nu o noapte, în destinații de top din țări precum Franța sau Portugalia.

„Cât credeți că i-a dat cazare pentru o noapte la Mamaia? 965 de euro. Acum nu știu dacă și-a trecut și numele, și-a dat și numărul de telefon. (...) 965 de euro, ați auzit bine, pentru o noapte în luna iunie, deci nu în sezonul veritabil, nu în mijlocul lui iulie sau în august. Asta înseamnă un sejur întreg în Grecia sau în Bulgaria. Eu nu mă pricep, că nu am fost niciodată nici în Grecia, nici în Bulgaria, sau doar așa tangențial, dar nu ca turist de masă. Am fost însă în alte țări în Europa. Pot să vă spun că la 965 de euro, de exemplu, la Radisson Blu, în Marseille, hotel de patru stele, pe noapte o cazare nu depășește 220 de euro. (...) De exemplu, în sudul Portugaliei, pe tot litoralul portughez la 965 de euro stai o săptămâmă. În Spania, de asemenea, cu 965 de euro cazare găsești suficiente locuri, dar Spania are o capacitate de cazare enormă. În orice caz, în condițiile pe care le vedem, cred că, totuși, hotelierii noștri trebuie să își mai revizuiască planurile”, a adăugat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu