Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu ”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO)

”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO)

Un articol de: - 16 Noi 2017, 00:18
”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciudespre raportul MCV extrem de dur care vizează România, dar și despre reacțiile liderilor politici vizavi de acesta.

”Comisia Europeană invită România să îndeplinească toate recomandările și anunță că spre sfârșitul lui 2018 va publica un nou raport de evaluare.

Suntem iar codași. N-am trecut hopul. Firesc, după un an ca 2017, când politicienii și-au bătut joc de oameni și de justiție. Sigur, pentru ei e o palmă colosală. Fiecare se consolează cum poate: unii dau fără milă în gherțoii de la putere, alții constată, unii se îngrijorează puțin - vezi Palatul Cotroceni; mai bine v-ați îngrijora, domnu președinte, pentru Mădălina, nu pentru MCV!  Toți reușesc să scoată așa din el cu penseta ce îi interesează. De exemplu, în PSD e așa un spațiu de liniște, de încredere, că ”nu e așa negru dracu”... Ei nu prea știu să citească oricum. Ăia spun ”niet!”, iar Ministrul Tudorel Toader spune că-i de bine. (...)

De la nea Nicu și clica lui n-au mai fost așa tolomaci la putere în România! Este? Ăia era toți cu patru clase! Nea Nicu nu terminase nici a treia. Era absolut analfabet, nu știa nici să despartă în silabe și s-a înconjurat numai de oameni cu maximum cinci clase. (...)

Șeful statului se declară îngrijorat, dar stă ca într-un turn de fildeș: nu face nimic, doar sesizează. Ar putea face ceva dacă s-ar implica puțin. Ce paiață, bă! Doar să arați așa o direcție cum bate vântul. El asta face! Mai localizează o problemă și o expune, dar Doamne ferește să se atingă de vreouna!”, a afirmat Radu Banciu

Radu Banciu, despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea!

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   MCV,   PSD