Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Autostrada Comarnic-Brașov e ca și făcută! Termenul e undeva între 4 și 400 de ani (VIDEO)

Radu Banciu: Autostrada Comarnic-Brașov e ca și făcută! Termenul e undeva între 4 și 400 de ani (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 29 Aug 2018, 23:46
Radu Banciu: Autostrada Comarnic-Brașov e ca și făcută! Termenul e undeva între 4 și 400 de ani (VIDEO) Lumea lui Banciu

Guvernul Dăncilă a aprobat în ședința de miercuri Studiul de fundamentare privind construcția autostrăzii Comarnic-Brașov. (Detalii AICI)

Subiectul a fost tratat și de Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Autostrada Comarnic-Brașov NU este istorie! E ca și făcută! Termenul am înțeles că e undeva între 4 și 400 de ani. Guvernul ne anunță că din septembrie vor începe procedurile de atribuire și dialogul competitiv cu investitorii. Ăștia sunt niște termeni, că aici voiam să ajungem, de dată mai recentă. Până anii trecuți vorbeam de studii de fezabilitate, de prefezabilitate. De data asta au găsit ei termenii ”procedurile de atribuire și dialogul competitiv cu investitorii”, care reprezintă un plan din ăsta infailibil!

Când începi aceste proceduri înseamnă că mai ai maximum 12 pași până la studiile de pre-prefezabilitate. Deci ești practic acolo! Apoi urmează studiile de prefezabilitate, apoi studiile de fezabilitate. După care se încheie dosarul și urmează o nouă licitație”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Stiri Comarnic,   Stiri Brasov,   Guvernul Romaniei