Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Rovana Plumb a făcut niște declarații năucitoare, pentru care ar trebui amendată. Nu poți să spui chiar orice... (VIDEO)

Radu Banciu: Rovana Plumb a făcut niște declarații năucitoare, pentru care ar trebui amendată. Nu poți să spui chiar orice... (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 30 Aug 2018, 23:57
Radu Banciu: Rovana Plumb a făcut niște declarații năucitoare, pentru care ar trebui amendată. Nu poți să spui chiar orice... (VIDEO) Lumea lui Banciu

Rovana Plumb a declarat că Viorica Dăncilă este ”un om profesionist”, ”un lider politic care îşi iubeşte foarte mult ţara și care are foarte multe cunoştinţe la nivel european”.

Declarația social-democratei a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Declarații năucitoare ale Rovanei Plumb. A spus că Viorica Dăncilă este o profesionistă și că și-ar iubi țara mai mult decât orice. Astea sunt declarații nesăbuite, pentru care doamna Plumb ar trebui să fie amendată. Pentru că numai dacă am ajunge la un astfel de grad de cerințe, am putea cumva să supraviețuim. Nu poți să spui chiar orice, mai ales dintr-o poziție atât de importantă. 

Aceste declarații sunt o frecție la picior de lemn, e adevărat, pentru că n-o fac nici mai deșteaptă, nici mai frumoasă pe doamna Dăncilă. 
Sunt niște laude care ar trebui sancționate pentru că n-au nicio logică. Trebuia să spună: ”Dăncilă nu e cel mai cult om de pe pământul ăsta, nu e nici cea mai destoinică femeie, e și ea acolo o femeie”. Nu era o declarație prin care te delimitai de Dăncilă. 

Rovana Plumb mai spune că Dăncilă are ”foarte multe cunoștințe la nivel european”, în sensul că nu știe nicio limbă străină, nici măcar să silabisească într-o limbă străină.

Voi sunteți mulțumiți de doamna Dăncilă? Sau de cum se exprimă doamna Plumb? 

Hai, bă, că sunteți departe! Când vine câte un miting din ăsta de 100.000 de oameni, spuneți că sunt manipulați, că sunt cumpărați, că sunt agenturile străine. Dar faptul că Dragnea l-a plătit pe ăla, asta nu e scandalos?”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Rovana Plumb,   Viorica Dancila