Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu NEPOTISM ÎN PNL. Radu Banciu prezintă CV-ul nepotului lui Vasile Blaga: O capacitate. Participă și la alegerile parlamentare de anul acesta (VIDEO)

NEPOTISM ÎN PNL. Radu Banciu prezintă CV-ul nepotului lui Vasile Blaga: O capacitate. Participă și la alegerile parlamentare de anul acesta (VIDEO)

Un articol de: - 21 Sep 2016, 15:46
NEPOTISM ÎN PNL. Radu Banciu prezintă CV-ul nepotului lui Vasile Blaga: O capacitate. Participă și la alegerile parlamentare de anul acesta (VIDEO) Lumea lui Banciu

 

Vasile Blaga se laudă că în PNL sunt 99% oameni cinstiți. Doar că în rândul liberalilor sunt și rude ale acestuia, ceea ce se cheamă "nepotism", iar el ar fi între cei 1% necinstiți.

În emisiunea de marți seară, Radu Banciu a prezentat CV-ul unui dintre liberali, nepot al lui Vasile Blaga. Tânărul pare a fi o capacitate, având eja la activ funcții la care alți tineri de vârtsa lui nici nu se pot gândi.

Nepotism în PNL. Radu Banciu prezintă CV-ul nepotului lui Vasile Blaga: O capacitate. Participă și la algerile parlamentare de anul acesta

"Vasile Blaga-nepotism, bun subiect. O să vedeți de ce. Pentru a păstra procentul în primul rând, 99% cinstiți, pe care chiar el l-a anunțat. PNL, conform lui Blaga, ar fi pe locul 1 în Europa din cele 27 de state UE la capitolul cinste și de demnitate.  

Tocmai pentru asta, el a apelat la o măsură firească – nepotismul.  El a apelat mai întâi la liberalii clujeni, să-i facă loc pe liste unuia Sorin Moldovan, chiar dacă acesta este mebru al PNL Oradea.

Când a candidat în Vaslui, în 2012, Moldovan a confirmat că este nepotul lui Vasile Blaga. Nu8 era o rușine, desigur. Tânărul de mare viitorr a strâns în jur de 1.900 de voturi.

Blaga susține că este prieten încă de dinainte de 1989 cu tatăl tânărului, un milionar din Oradea, dar neagă că sunt rude.  Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

În 2008, juniorul a fost ales președintele organizației studențești a PDL,  în 2009, la 23 de ani, a fost angajat în cadrul Ministerului Educației direct pe o funcție de director general. Vă dați seama ce capacitate era.

În paralel a lucrat ca economist la una dintre firmele tatălui său. Ulterior i s-a dat funcția de președinte al Comisiei Naționale de Acțiune împotriva Violenței în Sport.

Dacă tu ești un cinstit, rudele tale cum pot fi? Măsura a fost folosită cu succes și în TVR"

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Blaga ,   examen bacalaureat