Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Povestea lebedei care a murit de tristețe. Radu Banciu: Mai mulți adolescenți i-au zdrobit cu cărămizi ouăle, iar lebădoiul a plecat și dus a fost. Probabil e căutat de poliția britanică (VIDEO, FOTO)

Povestea lebedei care a murit de tristețe. Radu Banciu: Mai mulți adolescenți i-au zdrobit cu cărămizi ouăle, iar lebădoiul a plecat și dus a fost. Probabil e căutat de poliția britanică (VIDEO, FOTO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 25 Iun 2020, 00:00
Povestea lebedei care a murit de tristețe. Radu Banciu: Mai mulți adolescenți i-au zdrobit cu cărămizi ouăle, iar lebădoiul a plecat și dus a fost. Probabil e căutat de poliția britanică (VIDEO, FOTO) Lumea lui Banciu

O lebădă a murit de tristețe în Marea Britanie, după ce câțiva adolesenți i-au zdrobit ouăle cu pietre și cărămizi și i-au ucis puii nenăscuți. Lebăda a fost găsită moartă la scurt timp după ce și partenerul său a plecat din cauza „stresului”. Știrea a fost comentată de Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

 

Radu Banciu, despre lebăda din Manchester care a murit de tristețe

 KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

„Am citit o știre produsă de Daily Mail, cum că o lebădă a fost găsită moartă lângă un cuib distrus, la Manchester, în nordul Angliei, după ce mai mulți adolescenți i-au zdrobit cu cărămizi ouăle și au ucis puii nenăscuți. Pasărea a murit la scurt timp de tristețe, după ce a rămas în preajma cuibului fără să mai clocească ultimul ou care mai rămăsese neatins. 

M-am gândit și eu multă vreme la această știre cutremurătoare într-adevăr. 

Potrivit activiștilor de mediu care monitorizau cuibul, această lebădă a stat în zona aia, nu s-a mai despărțit niciodată de cuibul ăla, veghiind practic niște ouă sparte din care nu mai puteau să iasă pui.

Au existat numeroase cazuri în care lebede au murit după ce și-au pierdut partenerii, întrucât lebedele se împerechează odată pentru totdeauna. Ele sunt de modă veche, așa... Durata de viață e între 20 și 30 de ani 

Această terifiantă istorie din natură cu niște dobitoci care au aruncat cu pietre, au spart ouăle și a murit lebăda săracă... 

Ce nu se spune clar aici e partea de rasism a poveștii, faptul că lebădoiul, când a auzit primele pietre venind în direcția lui, a plecat și dus a fost pentru totdeauna. Lebăda a murit singură, fără să-l mai poată suna, fără să-l mai poată contacta, să-l mai poată cumva deranja. 
Lui nu i-a păsat. El s-a dus, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el. Probabil e căutat de poliția britanică, poate se va face și un serial din ăsta editat de BBC Northern Ireland și se va spune că lebădoiul era un criminal în aria lui de acțiune, în aria lui păsărească”
, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Marea Britanie: O lebădă a murit de tristeţe după ce câțiva adolescenţi i-au zdrobit ouăle din cuib

 

În Manchester, o lebădă a fost găsită moartă lângă cuibul său distrus, după ce câţiva adolescenţi i-au zdrobit cu cărămizi ouăle şi i-au ucis puii nenăscuţi. Pasărea a stat zile în șir lângă ce a mai rămas din ouă și, într-un final, a murit de tristețe, notează Daily Mail

Foto: MEN Media / Daily Mail

Ea a rămas și fără partenerul ei, lebădoiul. Se pare că el a plecat din cauza „stresului” produs de tineri.

Un singur ou a rămas intact din cele șase.

Activiștii de mediu spun că au existat numeroase cazuri în care lebedele au murit după ce şi-au pierdut partenerii, în condiţiile în care ele se împerechează pe viață. 

Foto: MEN Media / Daily Mail

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   lebada moarta