Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: 1 Decembrie s-a transformat într-un prilej de înghiontiri politice și în invitații neonorate (VIDEO)

Radu Banciu: 1 Decembrie s-a transformat într-un prilej de înghiontiri politice și în invitații neonorate (VIDEO)

Un articol de: - 30 Noi 2017, 23:58
Radu Banciu: 1 Decembrie s-a transformat într-un prilej de înghiontiri politice și în invitații neonorate (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre ziua de 1 Decembrie, marcată în acest an de noi tensiuni între liderii politici. Un prilej de înghiontiri politice, susține moderatorul. 

”1 Decembrie în asta s-a transformat, în invitații neonorate, paradă a statului paralel. Le-am avut pe toate în ultima perioadă. Anul trecut, acest binom al statului real, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, ocrotitorii națiunii n-au fost invitați de președintele Klaus Iohannis, acesta făcând pe șovinul și considerând că este ziua națională a lui personală. Anul ăsta, Dragnea și Tăriceanu au primit invitații, dar nu le vor onora. Anul trecut erau considerați penali, anul ăsta nu mai sunt”, a comentat Banciu.

”Nu același lucru se poate spune despre premierul Mișu Tudose care se gândește mai mult la câmașa lui și la propria familie, acesta va participa la București, alături de șeful statului, la paradă”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: 1 Decembrie s-a transformat într-un prilej de înghiontiri politice și în invitații neonorate

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu