Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: A ieși din casă și a te duce la serviciu înseamnă a-ți îmbolnăvi, în fiecare zi, cu 99% șanse toată familia (VIDEO)

Radu Banciu: A ieși din casă și a te duce la serviciu înseamnă a-ți îmbolnăvi, în fiecare zi, cu 99% șanse toată familia (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Mar 2020, 00:59
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre noile restricții impuse de autoritățile române ca răspuns la răpândirea noului coronavirus.

”A ieși din casă și a te duce la serviciu înseamnă a-ți îmbolnăvi în fiecare zi cu 99% șanse toată familia. A ieși și a plimba câinele zece minute înseamnă un risc de a-ți îmbolnăvi cu 60% familia, în fiecare zi. A te duce să cumperi produse de strictă necesitate de la primul magazin și a te întoarce repede acasă, eventual să mai și dai ochii cu un polițist care îți cere hârtia aia, iarăși 60-70% șanse să te îmbolnăvești pe tine dacă ești singur, să-ți îmbolnăvești câinele, pisica, peștele din acvariu, pasărea din colivie”, a comentat Banciu.

”Tocmai s-a demonstrat că acest virus poate să reziste până la două săptămâni pe suprafețe și cu trei zile cum s-a spus până acum. (...) Nu ești salvat prin purtarea măștii. Masca este purtată incorect de 99,99% din populație. În momentul în care te duci să-și iei o sticlă cu apă, cu masca pe figură, masca se contaminează, hainele se contaminează, chiar dacă virusl nu se transmite nemaipomenit prin aer. Deocamdată știm asta... (...) Chiar dacă porți mască, în momentul în care intri în casă nu dezinfectezi tot de pe tine. Îți dai jos masca, ăsta e primul gest. Iar faptul că deja pui mâna pe mască este ca și cum n-ai purta-o”, a mai spus Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu