Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Această catastrofă de struțo-cămilă de USR-PLUS e cea care a încercat să-i dea foc lui Nicușor Dan, scoțându-l din propriul partid. Barna și Cioloș, niște pinguini (VIDEO)

Radu Banciu: Această catastrofă de struțo-cămilă de USR-PLUS e cea care a încercat să-i dea foc lui Nicușor Dan, scoțându-l din propriul partid. Barna și Cioloș, niște pinguini (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 30 Sep 2020, 00:48
Radu Banciu: Această catastrofă de struțo-cămilă de USR-PLUS e cea care a încercat să-i dea foc lui Nicușor Dan, scoțându-l din propriul partid. Barna și Cioloș, niște pinguini (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu, despre rezultatele alegerilor din unele orașe. Jurnalistul s-a referit și la victoria detașată a lui Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, în lupta cu liberalul Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara. Banciu a susținut că nu e niciun motiv de mândrie deoarece USR-PLUS, care nici măcar nu e un partid, ci o struțo-cămilă, nu are la activ decât o ”realizare”: aceea de a-l fi dat pe Nicușor Dan afară din proiectul pe care chiar el l-a creat.

 

Radu Banciu, mesaj pentru cei care se fălesc că USR a câștigat niște primării

 

„A căzut Nicolae Robu, care părea într-adevăr lipit de scaun după cele două mandate pe care le-a deținut. Conform PNL, el făcea treabă la greu, conform locuitorilor era jalnic, era chiar mai prost decât mandam Firea la București. Părerile sunt împărțite. 

A câștigat Dominic Fritz, asistat de USR-PLUS, că ăștia nu-s un partid. 

Această catastrofă de struțo-cămilă de USR-PLUS e cea care a încercat să-i dea foc actualului primar ales al Bucureștiului, scoțându-l din propriul partid la un moment dat. E singura faptă notabilă în catastiful istoric al USR. Asta au făcut! Și domnii Barna, Cioloș, niște pinguini ai politicii românești, încercau să-i dea în cap fondatorului acestei idei.

Asta pentru ăia care se fălesc că USR a câștigat niște primării. E ceva ordinar...

În fine, Dominic Fritz, probabil neștiind bine nici românește, nu știa nici pentru ce partid candidează. 

În fine, o să vedem ce se va întâmpla la Timișoara, dacă se va putea face ceva acolo. 53% a luat Dominic Fritz, Robu - 29,2%, candidata PSD, una Voichița Lăzăreanu, a obținut 6,1%”, a afirmat Radu Banciu.Dan Bittman a făcut anunțul surprinzător la care nimeni NU se aștepta niciodată

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Într-o ediție anterioară, Banciu afirmaseUSR-PLUS „nici măcar un ciot de partid nu e. (...) Ăia n-au niciun program, n-au făcut niciodată nimic, ăia nu sunt în stare să bată un cui în caldarâmul națiunii”. 

 

Ludovic Orban: PNL a câștigat cu 34%, USR-PLUS are 13%

 

Invitat marți seară în emisiunea ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV, președintele PNL Ludovic Orban a ținut să-i taxeze pe liderii USR-PLUS pentru afirmațiile critice din campanie la adresa unor candidați liberali.

Întrebat în legătură cu afirmațiile liderilor USR-PLUS, potrivit cărora ei nu vor să colaboreze cu PNL pentru că țin la criteriile de integritate, or unii liberali nu prea le respectă, Ludovic Orban a răspuns: „PNL a câștigat alegerile cu 34%, pe locul 2 a fost PSD, cu 30%. Asta a fost la votul politic. Acuma facem analize pe primării, pe consilii. Și pe locul 3 a fost USR, cu 13%. (...) Pe primari, PSD, e adevărat, a plecat de la 1.700 de primari și au vreo 1.430, PNL are vreo 1.250 de primari. (...) Urmează PMP, cu 50 de primari, și abia pe locul 4 e USR-PLUS, cu 45 de primari”. 
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   USR-PLUS,   Dacian Ciolos,   Dan Barna,   Nicusor Dan