Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: „Acest 15 septembrie, pe care noi altădată îl celebram cu reîntoarcerea elevilor pe băncile școlii, ne-a adus astăzi prima ctitorie a Epocii de Aur II” (VIDEO)

Radu Banciu: „Acest 15 septembrie, pe care noi altădată îl celebram cu reîntoarcerea elevilor pe băncile școlii, ne-a adus astăzi prima ctitorie a Epocii de Aur II” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 15 Sep 2020, 23:47
Radu Banciu: „Acest 15 septembrie, pe care noi altădată îl celebram cu reîntoarcerea elevilor pe băncile școlii, ne-a adus astăzi prima ctitorie a Epocii de Aur II” (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, inagurarea Magistralei de metrou M5, care a fost pusă oficial în funcțiune astăzi, 15 septembrie.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Cum a comentat Radu Banciu inauguarea magistralei M5, în direct pe B1 TV

 

„Acest 15 septembrie, pe care noi altădată îl celebram cu reîntoarcerea elevilor pe băncile școlii, ne-a adus astăzi prima ctitorie a Epocii de Aur II, această epocă ca o robinsonadă, cum se spunea la Fotbal, minut cu minut – 95% un calvar PSD, 5% contribuția PNL, să zicem așa rotund, nu ne ține nimeni socoteala la aceste calcule. Deci după 30 de ani de muncă – s-a spus eronat, astăzi, pe la televizor că inaugurarea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor a durat 11 ani. Nu, e fals! A durat 30 de ani. Vă reamintesc că primele lucrări au început în 1990, chiar dacă atunci nu era o prioritate absolută. Se vorbea de metroul care va ajunge la Otopeni, metroul, nu trenul. S-au săpat și acolo primele găuri, au venit turcii ăia, au pierdut ăia, au venit alții, niște japonezi, au pierdut și ăia, până la urmă s-au închis lucrările. Statul reușise să fure destul și avea la un moment dat și alte priorități. A început licitațiile pentru autostrăzi, pentru drumuri expres șamd, dar să nu uităm că metroul Drumul Taberei – nici asta nu s-ar putea spune, noi nu suntem născuți nici după ultima și nici după penultima ploaie – practic Studiile de Fezabilitate și de Pre-Fezabilitate le-a făcut nea Nicu`, iar primele lucrări au început în 1990. Ei, bine, sigur că ulterior, fiind un haos în România și banii s-au luat atunci repede, și ăia au fugit cu ei, cu adevărat s-a intrat să spunem în ultima linie dreaptă, sau așa credeam noi, acum 11 ani”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Cu această ocazie, jurnalistul a comentat și declarația lui Marcel Ciolacu cu privire la inagurarea metroului din Drumul Taberei.

„Domnul Ciolacu n-a găsit nimic mai bun decât să ne reamintească, că 95% din lucrări aparțin guvernelor PSD. Da, domnule Ciolacu, dar vreți să vă spun ceva ce alții n-au avut inteligența să vă spună? Știți ce înseamnă asta? Dacă 95% din această realizare aparține guvernelor PSD, înseamnă că 95% din toate nerealizările ultimilor 30 de ani sunt tot ale PSD. (...) Da, așa este! Sigur, guvernele PSD sunt cele care au furat 95% din tot ce e în România, am spus de atâtea ori. Păcat că nu putem să facem decontul acestor bani...”, a mai spus Radu Banciu.

 

NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu