Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Adina Florea e nemulțumită de vechimea dosarelor la DNA. Liviu Dragnea ar putea să-i spună ”Dar ce te grăbești chiar așa? Așa se grăbea și ailaltă și uite unde a ajuns!” (VIDEO)

Radu Banciu: Adina Florea e nemulțumită de vechimea dosarelor la DNA. Liviu Dragnea ar putea să-i spună ”Dar ce te grăbești chiar așa? Așa se grăbea și ailaltă și uite unde a ajuns!” (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 06 Sep 2018, 23:51
Radu Banciu: Adina Florea e nemulțumită de vechimea dosarelor la DNA. Liviu Dragnea ar putea să-i spună ”Dar ce te grăbești chiar așa? Așa se grăbea și ailaltă și uite unde a ajuns!” (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că ministrul Justiției Tudorel Toader a nominalizat-o pe Adina Florea să ocupe funcția de procuror-șef al DNA. 

”Pentru realizarea proiectului managerial, ea s-a inspirat dintr-o bibliografie care începe exact cu numele viitorului ei șef, Tudorel Toader, autor al Raportului privind activitatea managerială a DNA, precum și dintr-o altă lucrare a ministrului, pe tema Constituției României. Deci lucrarea sa se bazează pe operele lui Tudorel Toader. Vedem de ce doamna Florea este protejata lui Tudorel Toader. În primul rând că are rădăcini vechi în PSD, este de viță nobilă PSD-istă, tatăl său este un membru PSD important și face sluj în calea lui Tudorel Toader”, a comentat Banciu. 

”O nemulțumire a Adinei Florea este legată de vechimea dosarelor DNA pe care vrea să le verifice, de acum înainte, semestrial, dacă sunt bine direcționate. Asta nu are cum să-l deranjeze, la modul teoretic pe Tudorel Toader. Îl deranjează, poate, la modul teoretic, pe Liviu Dragnea. Liviu Dragnea ar putea să-i spună, și-i va spune «Dar ce te grăbești chiar așa? Tu crezi că de asta ai ajuns în funcție la DNA, să te grăbești acum? Așa se grăbea și ailaltă și uite unde a ajuns!»”, a mai spus Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu