Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după victoria lui Viktor Orban: Și la noi PSD dispune de o largă majoritate, dar situația parcă e un pic diferită - lumea nu-i înghite, Dragnea e detestat, cum nu cred că a fost în viața vieților lui (VIDEO)

Radu Banciu, după victoria lui Viktor Orban: Și la noi PSD dispune de o largă majoritate, dar situația parcă e un pic diferită - lumea nu-i înghite, Dragnea e detestat, cum nu cred că a fost în viața vieților lui (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Apr 2018, 08:21
Radu Banciu, după victoria lui Viktor Orban: Și la noi PSD dispune de o largă majoritate, dar situația parcă e un pic diferită - lumea nu-i înghite, Dragnea e detestat, cum nu cred că a fost în viața vieților lui (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediţia de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciudespre rezultatul alegerilor legislative din Ungaria.

”Au fost alegeri legislative în Ungaria. Viktor Orban, vechea noastră cunoștință, a obținut o victorie netă: 68%. După numărarea a 98,5% dintre voturi. A fost și o participare mult mai bună față de ultimul scrutin. 

Victoria lui Orban e nemaipomenită deoarece acesta are acum dreptul să modifice Constituția, s-o facă harcea-parcea, că are două treimi din Legislativ la dispoziția sa.
Am înțeles că la țară în Ungaria - extrem de slab dezvoltat satul maghiar, oricât ar încerca ungurii să cosmetizeze realitatea, numai noi și cu bulgarii avem sate mai vraiște decât în Ungaria - ei bine, ăia toți au votat cu Viktor Orban.

Asta înseamnă modificarea Constituției și desprinderea încet, încet de ideile europene, adică s-ar ajunge cumva în situația în care era și Polonia deunăzi, Ungaria să devină dacă, nu era deja, un fel de paria a societății europene.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Domnule, dacă asta au vrut ungurii, de aici înainte sigur că vor trebui să suporte consecințele. O îndepărtare de ceea ce este firesc. Cu siguranță că Viktor Orban va purcede la ceea ce cu siguranță nici Liviu Dragnea, deocamdată, nu poate să facă chiar așa cum și-ar dori. 

Și la noi s-a câștigat cu un scor din ăsta, și la noi PSD dispune de o largă majoritate, numai că parcă situația la noi e un pic diferită: lumea nu-i înghite, rezultatele par să vină din văzduh, nu din urne, dacă ieși pe stradă sau intri pe internet, zici că nimeni niciodată nu a votat cu Liviu Dragnea. Adică el este atât de detestat, cum nu cred că a fost în viața vieților lui”, a afirmat Radu Banciu.

 Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Ungaria,   Viktor Orban