Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul bătrân, prea puțin le pasă ălora de acest monument al presei românești (VIDEO)

Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul bătrân, prea puțin le pasă ălora de acest monument al presei românești (VIDEO)

Un articol de: - 20 Mar 2018, 23:59
Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul bătrân, prea puțin le pasă ălora de acest monument al presei românești (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre moartea lui Andrei Gheorghe. 

”Gheorghe cred că s-a dus de pe această lume cu lucrurile bine încheiate, cel puțin din punctul de vedere al discursului. (...) El, am înțeles din ultimele dezvăluiri, încerca să revină în prim-plan, nu-l mai voia aproape nimeni, însă, pentru că i se spunea că publicul lui dispăruse. Așa o fi. Într-adevăr, tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul ăsta bătrân, pensionar, prea puțin le pasă ălora de acest monument al presei românești, (...) un om care a deschis foarte multe drumuri și care a însemnat ceva pentru libertatea cuântului, prin cultură, prin faptul că era un om care avea spontaneitatea la el. Sunt extrem de rare aceste lucruri în presa din România, din păcate”, a comentat Banciu.  

”Andrei Gheorghe era aproape uitat de lume de când se despărțise de ultimul său job. (...) Astăzi toți îl conduc cu o sfială și o recunoștință false spre groapă. (...) Un al doilea lucru la care ne pricepem este asta să nu-i iertăm după moarte două-trei săptămâni maximum, după care începe polemica pe ce a rămas. Nu-l vor ierta cu lucrurile astea, ce a lăsat în urmă, soțiile, copiii, moșteniri. (...) Să nu cumva să credeți că astea vor fi trecute într-o discreție. (...) Se va scormoni, nu se poate să nu se găsească ceva. (...)  ”, a mai spus Radu Banciu.  

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu