Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere (VIDEO)

Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere (VIDEO)

Un articol de: - 25 Mai 2017, 00:00
Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că procurorii DNA le-au trimis în judecată pe Elena Udrea și Ioana Băsescu, alături de alți oameni de afaceri în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009. 

”Asta părea să fie demult îngropat, nu mai rămăseseră decât scenele alea hilare cu dragostea lui Geoană, cu Robert Turcescu, hăhăind Traian Băsescu care ne anunța că după numărătoarea lor rezultatul s-ar putea să fie schimbat peste noapte. (...)Totuși, să te duci până în 2009 să-i agăți pe ăștia, ei care credeau că s-au prescris”, a comentat Banciu. 

Acesta a vorbit și dspre criticle care sunt aduse de politicieni procurorilor anticorupție. 

”Niciunul nu vine să spună că, e adevărat că am avut ghinion, dar am mai făcut și greșeli. Noi vedem că politicul lucrează să demitizeze toate astea, deja pe procurori i-au demitizat. Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere la televiziunile din România. Așa s-a ajuns. Adică procurorii sunt un fel de zugravi, de tinichigii. Sunt terfeliți, nu are nimeni niciun respect față de lucrurile astea”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: Astăzi, când se vorbește de procurori, zici că vorbești de gulii furajere

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   procurori,   Elena Udrea