Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ăștia care au atacat 1 Decembrie, o dată sacră pentru România, nu plătesc ce plătește un moderator care înjură două minute 15 martie (VIDEO)

Radu Banciu: Ăștia care au atacat 1 Decembrie, o dată sacră pentru România, nu plătesc ce plătește un moderator care înjură două minute 15 martie (VIDEO)

Un articol de: - 28 Sep 2017, 23:58
Radu Banciu: Ăștia care au atacat 1 Decembrie, o dată sacră pentru România, nu plătesc ce plătește un moderator care înjură două minute 15 martie (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că B1 TV și Realitatea TV au fost amendate de CNA pentru atacuri la adresa comunității maghiare, reprezentanții Consiliului argumentând că în cadrul unor emisiuni de la cele două posturi a fost creată o "atmosferă ostilă orientată împotriva UDMR și împotriva comunității maghiare din România”.

În acest context, Banciu a subliniat unii reprezentanți ai comunității maghiare au declarat că anul Centenarului Marii Uniri este unul de doliu, aceștia nefiind sancționați pentru afirmațiile lor. 

”UDMR-ul, când este în minoritate, imediat apără minoritățile. Statul român nu apără niciodată minoritățile din Transilvania. De ce? Ăștia care au atacat Centenarul, care au atacat 1 Decembrie, o dată sacră pentru România, nu plătesc ceea ce plătește un moderator care înjură două minute 15 martie. Vedeți cum se fac lucrurile? Aveți curajul să tăiați în carne vie, sunteți în țara voastră! Sancționați-i și pe ăia!”, a spus Banciu. 

”Când domnul Kelemen Hunor instigă la ură, el nu pățește nimic. Mă reclamă numai pe mine, nu-l reclamă pe Kelemen Hunor. Dacă erau așa de corecți și de onești cetățenii minorității maghiare, de ce nu-i reclamă și pe ai lor? Este o josnicie la adresa țării în care trăiesc”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: Statul român nu apără niciodată minoritățile din Transilvania. De ce?

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu