Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Au apărut vidrele în Capitală. De acum înainte nu se va mai face nimic. De asta nu se construiește nimic la noi: sunt cormorani, urși, mistreți, elani... (VIDEO)

Radu Banciu: Au apărut vidrele în Capitală. De acum înainte nu se va mai face nimic. De asta nu se construiește nimic la noi: sunt cormorani, urși, mistreți, elani... (VIDEO)

Un articol de: - 24 Oct 2017, 23:50
Radu Banciu: Au apărut vidrele în Capitală. De acum înainte nu se va mai face nimic. De asta nu se construiește nimic la noi: sunt cormorani, urși, mistreți, elani... (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciudespre un nou semn de circulație care ar putea fi pus în Capitală.

”Au apărut vidrele în Capitală, iar furtuna de azi nu a aranjat deloc problema. De aici înainte nu se va mai putea face nimic în București, pentru că vidrele sunt protejate, la fel ca ciorile, cormoranii... De asta nu se construiește nimic la noi: sunt cormorani, sunt urși, mistreți, elani, sunt toate animalele pământului. 

Am văzut vidre prin Marsilia, Ljubljana, au venit în sfârșit în București. E o veste bună! Nu e un animal domestic, mușcă, are dinți extraordinari. Nu trebuie confundată cu nutria! Nutria are față mai de prost... Vidrele sunt animale care se pot face plăcute dacă simt omul. 

Peste tot animalele frânează societatea! Deci vor apărea pentru prima dată în istoria României semne de circulație cu ”Atenție la vidre!”. Oare cât ne vor costa aceste indicatoare?”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Au apărut vidrele în Capitală. De acum înainte nu se va mai face nimic

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu