Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Călin Popescu Tăriceanu: Literalmente s-a făcut de râs acest om, în ultima perioadă, încercând să-și salveze anturajul (VIDEO)

Radu Banciu, despre Călin Popescu Tăriceanu: Literalmente s-a făcut de râs acest om, în ultima perioadă, încercând să-și salveze anturajul (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 16 Oct 2018, 23:48
Radu Banciu, despre Călin Popescu Tăriceanu: Literalmente s-a făcut de râs acest om, în ultima perioadă, încercând să-și salveze anturajul (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre un sondaj CURS, realizat în perioada 20 septembrie - 1 octombrie, cu privire la intenția de vot la alegerile prezidențiale din 2019.

”La capitolul încredere în politicieni, pe poziția a treia s-ar afla Călin Popescu Tăriceanu. Nu mai au românii unde să-și verse încrederea și atunci optează din nou pentru acest uzat, Călin Popescu Tăriceanu, care a trecut demult de zenitul carierul salei politice. Vă reamintesc că a luat 5% la prezidențialele de data trecută. Cum ar putea să obțină el astăzi 29%, pe baza căror evenimente?”, a comentat Banciu.  

”El mai mult a tras în jos națiunea cu toate faulturile lui, cu toate intențiile lui de a denatura adevărul și de a-i sprijini pe cei manipulați. Literalmente s-a făcut de râs acest om, în ultima perioadă, încercând, pur și simplu, să-și salveze anturajul apropiat, dar practic nesocotind relația pe care, poate o avea, cu istoria. În ultima perioadă, om serios să fii, nu ai cum să mergi pe mâna lui Călin Popescu Tăriceanu. Din păcare, România continuă să fie dominată de oameni neserioși și de asta alegerile prezidențiale sunt călcâiul lui Ahile în această societate”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu