Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Când cineva spune ”sunt mândru că sunt român”, respectivul ori este un incult, ori este un idiot (VIDEO)

Radu Banciu: Când cineva spune ”sunt mândru că sunt român”, respectivul ori este un incult, ori este un idiot (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Iul 2018, 23:49
Radu Banciu: Când cineva spune ”sunt mândru că sunt român”, respectivul ori este un incult, ori este un idiot (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că în micul stat Lesotho, din sudul Africii există o pârtie de schi de nivel mondial, la peste 3.000 de metri altitudine. 

”În micuțul regat Lesotho, la peste 3.000 de metri altitudine, există o pârtie de schi, lungă de un kilometru. Acolo, sigur că ninge, dar pârtia este alimentată cu zăpadă artificială în cea mai mare parte a sa. (...) Asta așa, ca să vedem ce fac alții. Lesotho este undeva în nord-estul Africii de Sud, dar iată că a reușit, din puținul pe care îl are la dispoziție să facă ceva de nivel mondial”, a comentat Banciu, în contextul în care premierul Viorica Dăncilă a anunțat că un proiect strategic de investiții, care va fi realizat în parteneriat public privat este construirea unui nou complex turistic de schi în masivul Făgăraș.

”De fiecare dată când ne raportăm la temeni de genul «sunt mândru că sunt român», trebuie să recunoașteți că respectivul, ori este un incult, ori este un idiot. Incult în sensul că nu știe ce se întâmplă în jurul lui, nu a apucat să se informeze și atunci vine cu clișeul ăsta”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu