Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, către Mihai Tudose: Cum puteți să spuneți că în România oamenii o duc bine? Avem cel mai haotic început de an școlar de la Burebista încoace (VIDEO)

Radu Banciu, către Mihai Tudose: Cum puteți să spuneți că în România oamenii o duc bine? Avem cel mai haotic început de an școlar de la Burebista încoace (VIDEO)

Un articol de: - 05 Sep 2017, 00:01
 Radu Banciu, către Mihai Tudose: Cum puteți să spuneți că în România oamenii o duc bine? Avem cel mai haotic început de an școlar de la Burebista încoace (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre discurusl susținut de premierul Mihai Tudose în Parlament. 

Premierul a fost chemat de PNL pentru a da explicaţii cu privire la situaţia economică. Șeful Guvernului s-a mulțumit însă să trâmbițeze aceleași cifre cu care s-au lăudat pesediștii și până acum. Pe hârtie suntem campioni, însă în realitate situația este dramatică după opt luni de guvernare social democrată. Accizele cresc, prețurile sar în aer iar guvernanții nu știu ce taxe să mai inventeze. 

Radu Banciu, către Mihai Tudose: Cum puteți să spuneți că în România oamenii o duc bine? Avem cel mai haotic început de an școlar de la Burebista încoace

”Noi contestăm creșterea economică, este o minciună gogonată, este o chestiune care nu se vede în nicio ferfurie în această țară, nu se vede în niciun coș, nu se vede în portofel, nu se vede absolut nicăieri. (...) Până când o să fie bine în România, nu o să mai rămână nimeni aici”, a comentat Banciu. 

”Cum puteți să fiți atât de impostor și să vorbiți că în România oamenii o duc bine? Avem cea mai slabă infrastructură până dincolo de munții Caucaz. Avem cel mai slab sistem sanitar până în Asia Centrală. Avem cea mai mare corupție până dincolo de Marea Neagră. Am depășit Republica Moldova, Ucraina, corupția din România este mai mare decât acolo. Și avem o justiție care este la dispoziția clientelei politice sau, cel puțin, aceasta așa își imaginează că stau lucrurile. Intenția clasei politice și a pigmeilor care conduc România este să modifice legile justiției pentru ei, nu neapărat pentru partidul lor, fiecare pentru el. 

Noi, care avem 48% școli nefuncționale cu o săptămână înainte de începerea anului școlar... Cel mai haotic început de an școlar de la Burebista încoace”, a mai spus Banciu. 


 

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu