Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de aroganță și de mârșăvenie în ultimii 30 de ani (VIDEO)

Radu Banciu: Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de aroganță și de mârșăvenie în ultimii 30 de ani (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Sep 2018, 23:53
Radu Banciu: Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de aroganță și de mârșăvenie în ultimii 30 de ani (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre tensiunile din interiorul PSD. 

”Se vede direct că, cu cât ești mai susținut astăzi de Liviu Dragnea, cu atât ești mai prost pregătit. E clar că, în momentul de față, dacă ești cel mai bun prieten al domnului Liviu Dragnea ești ultimul om. Și aici se încadrează cele două doamne, nu o să le mai numesc”, a comentat Banciu. 

”Cazul Liviu Dragnea este unul dintre cazurile cele mai impresionante de prostie, de aroganță și de mârșăvenie în ultimii 30 de ani. Liviu Dragnea este practic la dimensiunea pe care ne-o oferea noua Europă, Europa post comunistă, este cel mai redutabil exponat. Să găsești așa ceva la 30 de ani de Nicolae Ceaușescu este ceva imposibil de redat pentru un om cu demnitate. România a ajuns până în străfundurile dezonoarei cu acest imbecil de clasă mondială”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu