Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Codrin Ștefănescu A FOST UN MILOG de înaltă clasă, care nu a făcut altceva decât SLUJ pe la ușile partidelor politice (VIDEO)

Radu Banciu: Codrin Ștefănescu A FOST UN MILOG de înaltă clasă, care nu a făcut altceva decât SLUJ pe la ușile partidelor politice (VIDEO)

Un articol de: - 07 Mar 2018, 23:55
Radu Banciu: Codrin Ștefănescu A FOST UN MILOG de înaltă clasă, care nu a făcut altceva decât SLUJ pe la ușile partidelor politice (VIDEO)	Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu discuțiile din PSD privind candidaturile la funcțiile de conducere din Congresul de sâmbătă și în acest context i-a dedicat câteva minute lui Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD care se pregătește să își piardă funcția.

"Secretatarul general adjunct al PSD, care va rămâne fără funcție peste câteva zile, Codrin Ștefănescu, cel pe care îl făcea handicapat mental Corneliu Vadim Tudor în urmă cu câțiva când îl dădea afară din partid, iar acesta se lăudă că nu, a demisionat el. Asta așa ca să nu se uite. Codrin Ștefănescu a fost un milog de înaltă clasă, care nu a făcut altceva decât sluj pe la ușile partidelor politice.

La un moment dat s-a nimerit să ajungă în PSD, dar după ce a hălăduit prin alte locuri rău famate, între care și vestitul PRM. Unde Corneliu Vadim Tudor și-a bătut joc de el în stilul caracteristic, dar, aș spune, meritat, cinstit. Vadim Tudor acum că nu mai poate să ne răspunde a devenit un personaj aproape acceptabil la scara politicii românești", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   PSD,   Lumea lui Banciu,   Codrin Stefanescu