Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)

Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)

Un articol de: - 28 Dec 2017, 23:47
Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre birocrația excesivă și despre incapacitatea statului român de a crea facilități, astfel încât cetățenii să nu fie plimbați pe la ghișee pentru plata impozitelor și a taxelor.

”Actualul guvern schimbă toate legile din țară, dar nu se uită la așa ceva. Astea sunt marile probleme! Nu mă interesează că mă umilește la ghișeu, că nu se uită la mine când îmi ia banii sau că mănâncă atunci când discută cu mine. Astea nu-s probleme, că ne-am născut în România și suntem imuni la așa ceva.

Mă enervează tâmpenia asta: De ce să mă duc de acasă? Adică nici atât confort nu pot să am, de trebuie să mă duc să plătesc un rahat de impozit de 10 lei pe lună, pe care apoi oricum mi-l rotunjesc să-mi mai ia niște bani? 

Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială din istorie, retrăgeau impozitul din salariu. Un confort extraordinar! Azi îți tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. O deschizi de zici că te condamnă la moarte. Te duci apoi să-ți plătești impozitele: bătaie de joc la o sută de ghișee și cozi interminabile. Luați-ne banii pe alte căi!

Și dacă ești căsătorit, trebuie să plătești și tu și nevastă-ta. Aceeași sumă, de două ori! Nu v-a trecut prin cap o prostie și mai mare? De ce nu-i puneți și pe copii să plătească gunoiu? Așa încurajați familia? Păi nu se mai căsătorește omul, ca să nu mai plătească gunoiul de două ori.

La fel și cu casa. Am o casă pe numele meu sau al soției, nici nu contează, și plătim fiecare același impozit. Dai tu 300 de lei, dă și nevasta 300 de lei. Cum să plătesc de două ori pentru același lucru?”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   taxe,   impozit,   cozi