Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Un deputat PSD propune concediul pentru divorț de trei zile. Trei zile ca să plângi sau ca să țopăi de bucurie pe treptele Tribunalului (VIDEO)

Radu Banciu: Un deputat PSD propune concediul pentru divorț de trei zile. Trei zile ca să plângi sau ca să țopăi de bucurie pe treptele Tribunalului (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 11 Oct 2018, 23:55
Radu Banciu: Un deputat PSD propune concediul pentru divorț de trei zile. Trei zile ca să plângi sau ca să țopăi de bucurie pe treptele Tribunalului (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre concendiul pentru divorț, o inițiativă legislativă a unui deputat social-democrat.

”Georgian Pop, deputat PSD, a depus o propunere legislativă privind acordarea concediului pentru divorț. Iată un lucru la care lumea nu se gândea. 

Trei zile lucrătoare ca să plângi sau ca să te bucuri, depinde de caz. Poți să plângi cât vrei sau, dimpotrivă, să țopăi de bucurie pe treptele Tribunalului. Dacă îți întorci un pic glezna acolo, ai trei zile să te refaci.

În plus, sunt zile lucrătoare! Dacă ești băiat deștept și divorțezi la mijlocul săptămânii, atunci ai miercuri, joi, vineri, la care se adaugă sâmbătă și duminică. Dacă ești băiat deștept, zic că poți să ai cam două săptămâni libere, în care poți să te duci la capătul lumii să sărbătorești sau să te duci în celălalt capăt al lumii pentru a-ți consuma disperarea.

Există și o explicație: concediul se dă în sprijinul celor care trec prin această situație, pentru acomodarea la noua situație din viața lor. Iată, statul crede că-n trei zile o poți uita. Bă, ce crunt! Ai stat cu muierea 72 de ani, ai divorțat de ea, trei zile îți dă statul să o uiți. Nu dă statul și 300 de euro?”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu