Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre condamnarea extremiștilor maghiari care au vrut să detoneze o bombă de 1 Decembrie 2015: V-am spus de atunci că sunt niște teroriști. Eu am luat amenzi pentru asta. Acum cine ne dă banii înapoi? (VIDEO)

Radu Banciu, despre condamnarea extremiștilor maghiari care au vrut să detoneze o bombă de 1 Decembrie 2015: V-am spus de atunci că sunt niște teroriști. Eu am luat amenzi pentru asta. Acum cine ne dă banii înapoi? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 04 Iul 2018, 23:57
Radu Banciu, despre condamnarea extremiștilor maghiari care au vrut să detoneze o bombă de 1 Decembrie 2015: V-am spus de atunci că sunt niște teroriști. Eu am luat amenzi pentru asta. Acum cine ne dă banii înapoi? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Beke Istvan Attila şi Zoltan Szocs, membri ai grupării Mişcarea de Tineret ”64 de Comitate", au fost condamnaţi definitiv la câte cinci ani de închisoare, pentru că au încercat să detoneze un dispozitiv exploziv artizanal pe 1 decembrie 2015, în timpul ceremoniilor de Ziua Națională a României. 

”În condițiile astea, vreau și eu să știu, banii ăia mi-i dă cineva înapoi? Întreb la CNA. Am folosit un limbaj tendențios, injurios, nu-i așa? Deși nu-mi amintesc să-i fi înjurat de mamă, asta înseamnă un limbaj injurios. Eu, eventual i-am apostrofat, domnul Herjeu, m-am enervat un pic ca orice cetățean din țara asta. Ei au vrut să arunce în aer țara asta de 1 decembrie, sunt acuzați de terorism. Asta am spus și eu”, a comentat Banciu. 

”Nimeni nu a condamnat, nici de la Budapesta, nici de la Miercurea Ciuc, nici de la Târgu Mureș. Am condamnat-o eu, or mai fi condamnat-o și alții. Eu am luat amenzi pentru asta și nu una. Sigur, a luat postul, în primul rând. La vremea respectivă B1 era târât în instanță să plătească și a plătit. Acum cine ne dă banii înapoi, domnilor? Iată că am avut dreptate. Ce voiai să spun la televizor «bravo, e minoritar, e ungur, trebuie să îl protejăm!»? V-am spus de atunci că sunt niște teroriști”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu