Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu se face nimic, pentru că oamenii nu știu ce să facă. O să rămânem fără spitale, bisericile s-au închis și ele (VIDEO)

Radu Banciu: Nu se face nimic, pentru că oamenii nu știu ce să facă. O să rămânem fără spitale, bisericile s-au închis și ele (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 31 Mar 2020, 00:36
Radu Banciu: Nu se face nimic, pentru că oamenii nu știu ce să facă. O să rămânem fără spitale, bisericile s-au închis și ele (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în termeni deloc măgulitori conferința susținută de Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan Despescu fix în timpul emisiunii sale - Lumea lui Banciu.

„Am aflat că intrăm în scenariul IV, că s-a depășit numărul de 2.000 de cazuri în România. E un scenariu mai confortabil pentru cetățean, în sensul în care poți să stai să te tratezi acasă, că bănuiesc că nimeni nu-și dorește să fie tratat într-un spital din România. 

Ni s-a mai spus că această zonă a Sucevei este carantinată, dar impresia generală la toate aceste luări de poziții a acestor semianafabeți, pe care-i vedem din când în când la televizor, e că n-au curajul nici să ia măsurile, nici să nu le ia. Aici trebuie să fii mai curajos dacă nu iei măsuri decât dacă le iei, mai ales dacă le iei prost, așa cum le-a cam luat omenirea în ultima perioadă.

Ideea e că nu se face nimic pentru că oamenii nu știu ce să facă. Voi aveți încredere în astfel de persoanje? 

Chiar dacă noi citim aici, într-un sondaj, că Raed Arafat e pe locul 1 la încredere. Arafat care de-abia reușește să spună niște propoziții concise. Azi a fost foarte nervos că probabil i se pregătesc niște procese. Dacă nu se lasă ăștia de la Libertatea, o s-o încurce rău de tot și el, și șleahta lor. E evident că sunt multe lucruri ascunse apropo de situația din spitale, de numărul de morți.

Dar informațiile pe care le aflăm de la niște milițieni care vin la televizor par să fie de genul celor de „dragi români” de dinainte de Revoluție, adică ne spun doar ce vor ei să auzim. Azi, cum avem acces la informații din multe locuri, nu ni se mai pare suficient.

Ce au spus oamenii știa în această seară? Absolut nimic! Că s-a carantinat zona Sucevei? Și asta cu jumătate de gură...

O să rămânem fără spitale, bisericile s-au închis și ele. 

După Arafat, e Streinu Cercel în topul încrederii. De el nu auzise nimeni până acum două săptămâni. Pe locul 3 e Klaus Iohannis, iar după el e Orban”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Raed Arafat,   Adrian Streinu Cercel,   Marcel Vela