Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre înmulțirea cazurilor de coronavirus: "Se strânge lațul! În România boala abia acum începe"

Radu Banciu, despre înmulțirea cazurilor de coronavirus: "Se strânge lațul! În România boala abia acum începe"

Un articol de: Beatris Ionita - 19 Iun 2020, 01:10
Radu Banciu, despre înmulțirea cazurilor de coronavirus: "Se strânge lațul! În România boala abia acum începe" Lumea lui Banciu

Radu Banciu a condamnat, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu, atitudinea politicienilor români de a relaxa foarte multe restricțiile impuse pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus și a estimat că românii vor avea de suferit din cauza cazurilor de coronavirus care se vor înmulți exponențial de acum încolo. Potrivit prezentatorului, coronavirusul abia se instalează în România și nu avem mijloace să îl combatem. 
 

Coronavirusul nu ne mai ocolește de data aceasta

 

"Cine are de murit, va muri! Că stați în casă, că purtați mască, nu mai e așa. Nu ai cum să nu greșești la un moment dat. Te-ai întâlnit cu un nene care își bătea joc de măsurile astea, cu un PSD-ist, cum au urlat ei... Ia să îi vedem dacă mai urlă peste 2 săptamâni. Peste 300 de cazuri zilnic...Mai țineți minte când am făcut socoteala aia cu 50.000 de bolnavi până la sfârșitul anului. Să vedeți cum o să fie! Bineînțeles că lucrurile pot să o ia razna, putem să ajungem la 200.000, nu le știm nici noi, dar știm ce poate să ne ofere sau intuim. Deci se strânge lațul, asta este mesajul", a spus jurnalistul.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 

Autoritățile nu a avut soluții, iar acum vine valul puternic de COVID-19

 

"Mai țineți minte când am militat pentru continuarea stării de alertă și-am spus că nu e cazul să ne relaxăm, aici la emisiune 10 minute? Nu m-a felicitat nimeni! Astăzi vedeți ce se întâmplă...Noi ce-am făcut am dat copy-paste la ce au făcut occidentalii, cu capul în ghidon. Am văzut că ei i-au băgat pe oamenii în case, i-am băgat și noi, că se dau amenzi acolo, am dat și noi, sigur, noi am mărit cuantumul că suntem un pic mai hoți. După care, nu s-a întâmplat nimic în România, nici un tratament, nici o mască, condiții de prevenție zero, când au dat aia drumul la oameni în stradă, am dat și noi, din păcate noi nu făcuserăm nimic. Aia au mai făcut câte ceva, acolo nu mai e chiar ca la noi, în România, însă, boala abia acum începe. Nu s-a făcut nimic, am stat, ne-am refugiat în case de frică, că autoritățile nu aveau soluții, ne-au dat drumul că nu mai aveau curajul electoral și la presiunea idioților să ne mai țină în casă...Dacă tot ne-au băgat, am spus și asta, nu ne mai scoate-ți niciodată. Am ieșit și acum e prăpăd", a declarat Radu BanciuAu adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

 

De-abia acum începe greul pentru România, în ceea ce privește lupta cu pandemia de coronavirus

 

"Nu mai sunt locuri în spitale, Matei Balș e gata! Două zile au fost mai multe cazuri și nu mai sunt locuri. Atenție mare fraților, că de-abia acum vine prăpădul. Ne spuneau toți marii specialiști, Rafila, unde sunteți bă? I-ați felicitat pe români că s-au comportat exemplar...Se comportaseră lamentabil! I-ați lăsat afară din case și uite ce s-a întâmplat. O să zică președintele Iohannis- sunt îngrijorat. E aceeași îngrijoarare care îl menține în viață de la începutul primului său mandat. El a fost îngrijorat tot timpul, se pare că acum are și motive să o facă" a spus prezentatorul. 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu