Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: ”Cozmin Gușă era un fel de Gigi Becali la Realitatea. Se băga exact ca prostul în conducerea editorială a stației, el nefiind jurnalist” (VIDEO)

Radu Banciu: ”Cozmin Gușă era un fel de Gigi Becali la Realitatea. Se băga exact ca prostul în conducerea editorială a stației, el nefiind jurnalist” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 17 Dec 2019, 23:55
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reîntoarcerea în PSD a lui Cozmin Gușă. 

”Cozmin Gușă este un personaj în sine, un stat în stat. A ajuns înapoi în PSD. Informația trebuie ușor completată întrucât omul va fi un fel de consilier pentru 500.000 de pesediști. Sigur, nu pe gratis. Cine îi dă niște bănuți, el poate să dea două-trei sfaturi. Cum e să iei sfaturi în 2020 de la unul care îl sfătuia pe Bombonel, de la unul care a expriat cu vreun deceniu în urmă?”, a comentat Banciu. 

”Știrea trebuie completată și mai serios, întrucât domnul Cozmin Gușă ne-a anunțat că renunță la coordonarea editorială a Realitatea Media «așa cum este corect și deontologic». Domnul Gușă, care nu a plătit nicio datorie la stat în ultimii 7-8 ani, vorbește de deontologie. El era un fel de Gigi Becali la Realitatea Media, în sensul în care se băga exact ca prostul în conducerea editorială a stației, el nefiind jurnalist”, a mai spus Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
Loading...