Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Criteriile pentru care noii miniștri au fost selecționați sunt loialitatea și supunerea față de Dragnea. Cum ai ridicat un pic glăsciorul, cum te-ai curățat! (VIDEO)

Radu Banciu: Criteriile pentru care noii miniștri au fost selecționați sunt loialitatea și supunerea față de Dragnea. Cum ai ridicat un pic glăsciorul, cum te-ai curățat! (VIDEO)

Un articol de: - 29 Ian 2018, 23:37
Radu Banciu: Criteriile pentru care noii miniștri au fost selecționați sunt loialitatea și supunerea față de Dragnea. Cum ai ridicat un pic glăsciorul, cum te-ai curățat! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noul premier al României, Vasilica Viorica Dăncilă, și despre relația noului Guvern cu Liviu Dragnea, președintele PSD. 

”Liviu Dragnea a încercat să-i facă niște complimente doamnei din Teleorman spunând că e om civilizat, o femeie plăcută și rezonabilă. Noi, cei care am avut de-a face cu femeile grație locurilor de muncă, instituțiilor de învățământ - nu relațiilor intime, că acolo nu avem cum să combatem în aceeași categorie cu Dragnea -, știm că atunci când spui unei femei că e plăcută și rezonabilă înseamnă că o înjuri, înseamnă că doamna Dăncilă n-are nicio calitate. Astea sunt, mai degrabă, niște atribute de animal domestic. 

Dragnea a mai spus despre Dăncilă, printre altele, că e neconflictuală. Cu asta ar fi trebuit să înceapă, că prin asta a ajuns premier. 

La un moment dat ne-am pus toată clasa politivă în cap. Ni s-a spus că trebuie să facem diferența, că putem pricepe. E clar azi că nu poți face nicio diferență: criteriile pentru care au fost selecționați sunt loialitatea față de Dragnea, neconflictualitate vizavi de Dragnea, supunerea. Cum ai ridicat un pic glăsciorul, cum te-ai curățat!

Dăncilă va sta în funcție cât va dori Dragnea. Dacă stă în cuvântul lui, nu are de ce s-o schimbe.

Guvernul n-are cum să cadă dacă nu vrea Dragnea. Miniștrii vor mai fi schimbați, dar nu pentru greșeli gramaticale, ci dacă nu-i vor mai răspunde lui Dragnea la salut. Deci vor fi schimbări, dar în niciun caz pe criterii profesionale, că nu se pricepe nimeni”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Criteriile pentru care noii miniștri au fost selecționați sunt loialitatea și supunerea față de Dragnea

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea