Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!" (VIDEO)

Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!" (VIDEO)

Un articol de: - 21 Sep 2017, 23:56
Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a ținut să îi ureze în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu un mesaj de "la mulți ani" fostului președinte al PNL și a Senatului, Crin Antonescu, care a împlinit 58 de ani.

"Domnul Orcan mi-a transmis că băiatul său, în vârstă de 28 de ani, este telespectator fidel al nostru și nu al lui și pe această cale îmi aduc aminte că astăzi (nr. joi) Crin Antonescu împlinește 58 de ani. 

Crin Antonescu, dragi prieteni, pe care l-a uitat toată societatea. Ei bine, noi nu! La mulți, nea Căcă, pentru că într-adevăr multe s-a spus despre mata. La un moment dat ai ieșit din politică pe ușa din dos, ba chiar era considerat depresivul politicii românești, râdeau toți de tine. Sigură că ai avut și niște alegeri dubioase și nu o să le mai dau numele pentru că nu are rost să întinăm astăzi această aniversare, probabil punctată cu mult somn că așa este la această vârstă. 

58 de ani, în orice caz la mai mare nea Căcă, poate cine știe te vei duce și mata la suta aia unde a ajuns nea Quintus, între timp mort și îngropat la Ploiești", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!"

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu