Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dacă măștile erau eficiente, nu le-ați mai fi purtat voi, că nu le mai găseați (VIDEO)

Radu Banciu: Dacă măștile erau eficiente, nu le-ați mai fi purtat voi, că nu le mai găseați (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 28 Feb 2020, 00:21
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, despre reacțiile populației la isteria provocată de coronavirus.

„Cică s-au mai potolit, totuși, cumpărăturile în magazine. Nu mai este chiar așa o nebunie raportat la ce s-a întâmplat zilele trecute. N-am mai văzut nici măcar atâtea măști prin mijloacele de transport în comun. Poate că oamenii au mai citit în stânga, în dreapta, au mai auzit pe la televizor. Mai repetăm și noi încă o dată, masca nu servește la nimic, nu te salvează de boală. E bine să o porți dacă ești foarte bolnav deja, foarte răcit, foarte virusat, ca să nu degaji în jurul tău. Nu să purtați masca, sperând că sunteți mai deștepți și nu o să luați voi, și o să se prăpădească ăia de lângă voi, care n-au mască. Dacă ar fi fost așa, s-ar fi știut de mult și n-ați fi purtat-o voi, că n-ați mai fi găsit-o. Deci nu se face lucrul acesta. Astăzi au fost apeluri și în țările europene, și acolo erau tot felul de românași de genul, care stârniseră panică. Se purtau măști peste tot. Nu! Să nu se mai poarte. În al doilea rând, să nu se mai meargă la cumpărături, întrucât nu mai există riscul de penurie alimentară”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu