Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Daea îi trage o scatoalcă în stilul personal lui Vosganian, după porcăriile pe care le-a spus, dar și el este un țărănoi, care urăște tot ce e cultură (VIDEO)

Radu Banciu: Daea îi trage o scatoalcă în stilul personal lui Vosganian, după porcăriile pe care le-a spus, dar și el este un țărănoi, care urăște tot ce e cultură (VIDEO)

Un articol de: - 09 Oct 2017, 08:25
Radu Banciu: Daea îi trage o scatoalcă în stilul personal lui Vosganian, după porcăriile pe care le-a spus, dar și el este un țărănoi, care urăște tot ce e cultură (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu despre reacția lui Petre Daea la afirmațiile lui Varujan Vosganian despre oul neimpozitat.

”Varujan Vosganian, care are și el piticii lui, vine cu aceste invenții cum că statul pierde aproape 50 de bani -  a calculat eternul candidat pentru Premiul Nobel pentru Literatură - la fiecare ou pe care cetățeanul îl ia din cotețul găinii sale și-l înfulecă. Aici era grija lui Vosganian... Uite unde pierde țara! 

Sigur, și Petre Daea îi trage o scatoalcă în stilul lui. Daea îi spune că l-a cunoscut pe Vosganian, adică ”stați liniștiți, știu cine e, e un nene mai degrabă aplecat spre scris”, zice Daea, ceea ce sigur că nu e cazul lui. Daea urăște tot ce e cultură, tot ce e lectură, tot ce poate avea simț estetic, pentru că el este exact opusul. Este un țărănoi și punct. Și atunci încearcă să i-o tragă pe latura asta lui Varujan Vosganian, care este un estet, numai că unul care deraiază de la niște lucruri evidente, niște principii simple.

Sigur că ouăle, încă de pe vremea când le număra Năstase, nu Vosganian, erau o problemă, au fost mereu un subiect de bâlci la noi, în primul rând pentru că niciunul nu știa să le numere. De aici aceste discuții, glume care s-au tot lansat. Dacă v-ați fi ocupat de lucruri serioase, dumneavoastră ca și guvernare, ca reprezentat al guvernului, n-ar fi apărut atât de bizar acest mesaj.

Evident că, venind din gura lui Varujan Vosganian, asemenea porcării sigur că sunt taxate. Îți bați joc de oameni, mă? Adică nu i-a mai rămas nimic nici țăranului ăluia vai de capul lui? Nu l-ai ajutat cu nimic, că nu i-ai asfaltat drumul, nu l-ai ajutat să-și facă un WC, nu l-ai ajutat să se extindă undeva, dar acum ai vrea să-și taxezi ouăle sau n-ai vrea, dar regreți că nu i le poți taxa. Bineînțeles, că râde lumea de tine!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Daea îi trage o scatoalcă în stilul personal lui Vosganian, după porcăriile pe care le-a spus

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu