Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Dăncilă a declarat că a scos 'ţara din noroaie': În România, noroiul e până la brâu pe o treime din drumuri. Suntem ca în Mozambic (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Dăncilă a declarat că a scos 'ţara din noroaie': În România, noroiul e până la brâu pe o treime din drumuri. Suntem ca în Mozambic (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 18 Feb 2019, 23:52
Radu Banciu, după ce Dăncilă a declarat că a scos 'ţara din noroaie': În România, noroiul e până la brâu pe o treime din drumuri. Suntem ca în Mozambic (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediţia de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, despre declarația premierului Vioirca Dăcilă, potrivit căreia Guvernul PSD a scos "ţara din noroaie" prin implementarea PNDL 1 şi PNDL 2. Prim-ministrul spune că 70% din finanţările alocate prin cele două programe au mers către mediul rural.

”România a ieșit oficial din mizerie cu ajutorul lui Liviu Dragnea și să nu vă uitați la ceas, să vă pișcați un pic de obraz, suntem într-adevăr pe 18 februarie 2019, nu este o emisiune înregistrată și n-am luat-o nici razna”, a comentat Banciu. 

”Citesc acum o frază extrem de scurtă în care ni se spune că o treime dintre locuințele românești, adică 29,7%, au closetul în curte și că noroiul ar fi până la brâu în România, pe o treime din drumuri. (...) Datele Institutului Național de Statistică arată că 21.000 de kilometri sunt drumuri cu îmbrăcăminți ușoare rutiere, adică au niște izmene pe ele, și 30.125 de kilometri sunt drumuri pietruite și de pământ. Deci România este Mozambic. (...) Nu este nimic acolo. Răzleț, odată la 800-900 de kilometri s-a mai construit câte un resort, niște bungalow-uri de stă mâța în coadă, dar care sunt practic inaccesibile. Zici că Guvernul Năstase ar fi trebăluit afacerile interne mozambicane, întrucât nu sunt drumuri să ajungi la aceste hoteluri. (...) Cam ăștia suntem noi, apropo de drumurile noastre interne. Trebuie să fim un fel de Mozambic. Nu toți românii au avut ocazia să călătorească pe granița de est a României, din județul Botoșani și până în portul Galați. Acolo e Mozambic”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu