Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Doamna Dăncilă, dacă vă tocăm ediție de ediție, înseamnă că chiar nu vă duce mintea! (VIDEO)

Radu Banciu: Doamna Dăncilă, dacă vă tocăm ediție de ediție, înseamnă că chiar nu vă duce mintea! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 27 Iun 2018, 23:56
Radu Banciu: Doamna Dăncilă, dacă vă tocăm ediție de ediție, înseamnă că chiar nu vă duce mintea! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, discursul plin de gafe susținut de premierul Viorica Dăncilă, înainte de votul moțiunii de cenzură.

”Viorica Dăncilă, aflată azi într-o zi mai puțin fastă, nu știm de ce, citea de pe foaie. A vorbit despre ”performanțe apreciate de Banca Monetară”, referindu-se mai probabil la Banca Mondială. Deși citea de pe hârtie, în loc de ”în pofida”, a zis ”în profida”, iar în loc de ”legitim constituit”, a zis ”legim constiuit”. Citea de pe foaie, dar nu i-a ieșit. Bestial! În discurs a mai spus ”randamente cât mai bună”, în loc de ”randamente cât mai bune”.

Doamna Dăncilă, să știți că nu ne surprindeți cu nimic. Altfel, să știți că noi nu v-am fi atacat de atâtea ori dacă n-ar fi fost cazul. Dacă vă tocăm ediție de ediție, înseamnă că chiar nu vă duce mintea nicăieri și că nu puteți să duceți țara niciunde”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Viorica Dancila